• 2020-09-20, 20:20
  • 17

Nu har det gått över tre månader sedan jag gjorde CoolSculpting och jag är så nöjd!  Jag skrev om hur behandlingen gick till HÄR (LÄNK) och ni var många som blev nyfikna på resultatet. Det var jag också – och vilket resultat det blev!

CoolSculpting är ett sätt att reducera oönskade depåer genom att frysa bort fettceller. Trots att jag tränar och äter bra så finns det ställen på magen där det är hopplöst att bli av med fettet, trots att jag är hälsosam och rör mycket på mig. Operation är absolut inte aktuellt för mig, det är en alldeles för stor grej med lång återhämtningstid.

Med CoolSculpting kan jag i stället leva precis som vanligt efteråt. Du som provar kan jobba precis som vanligt utan att vara hemma och återhämta dig, så du måste inte berätta vad du gjort om du inte vill.

Första veckan efter behandlingen kände jag mig väldigt öm, men jag visste att det kunde sitta i ett tag så jag blev aldrig orolig. Jag fick också en känsla av att det kliade, nästan som när det börjar klia under ett gips. Det var mer konstigt än obehagligt och gick över efter några dagar.

Efter några veckor kändes det behandlade området precis som vanligt igen. Och vet ni vad, redan efter två veckor såg jag resultat. Jag fotade en gång i veckan för att själv kunna se vad som hände. Kolla vilken skillnad det har gjort på magen och låren.

Nu har jag varit på återbesöket och kände mig så taggad på väg dit. Eftersom jag har sett på kläder och i spegeln att magen har minskat så var jag inte orolig för resultatet. Vi tittade på bilder vi tog före behandlingen och tog nya bilder på kliniken.

Jag kunde knappt tro att det var sant, magen var så mycket mindre! Sidorna var mindre liksom den stora bulan på magen som jag kämpat med så länge också, den var mycket mindre. Och när jag ställde mig på vågen- jag vägde exakt detsamma som före den första behandlingen.

  

Kom ihåg att detta är inte är någon viktminskningsmetod! Det är en behandling som reducerar antal fettceller i det behandlade området. När behandlaren sätter igång maskinen med ett vakuummunstycke och kyler sedan ned platsen som ska behandlas till minus elva grader är det inte alls skönt de första sekunderna, men tack och lov går det snabbt över.

Att använda CoolSculpting känns tryggt, eftersom det är originalmaskinen och en metod som är godkänd FDA som är USA:s motsvarighet till Läkemedelsverket. Maskinen har under 20 års forskning över 50 vetenskapligt granskade studier bakom sig och maskinen har funnits i 10 år på marknaden. Allergan Aesthetics som står bakom maskinen är dessutom ett läkemedelsbolag.

Jag har själv ingen erfarenhet av kopiorna som har dykt upp och vill inte prova heller, det känns inte lika säkert. Ha koll på kopiorna så ni går till någon som använder originalmaskinen, då heter den just CoolSculpting, se till att det verkligen är den maskinen då många använder CoolSculpting i sin marknadsföring trots att de inte har just den maskinen. För att vara på den säkra sidan så hitta en klinik på CoolSculptings hemsida.

När du ska göra någon form av estetisk behandling, tänk alltid på att välja klinik noga och se till att personen som genomför behandlingen har fått rätt utbildning, be till exempel om att få se före/efter bilder.

Jag är så nöjd, vilka resultat jag fått! Det lilla obehaget under och efter behandlingen var helt klart värt att uthärda. Det är dock ingen ”Quick Fix”, fullgott resultat ser man efter 3 månader men processen håller på ända upp till 6 månader efter behandlingstillfället. Nu har jag gått tillbaka och kört fler områden, som vecket under BH-bandet och insidan av låren. Att det var så här bra kunde jag aldrig ana!

Vill du boka en konsultation nära dig där CoolSculpting finns? Klicka HÄR för att se alla kliniker.

2020-09-20 Johanna Toftby

Kommentarer

Sofia 1 månad sen

Hur mycket kostar behandlingen?

A 1 månad sen

Snälla gör inte reklam för sådant här. 🙏❤

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Hej A

Jag tipsar om saker jag gillar. Denna blogg är det jag som står bakom så det blir ju lite svårt att göra saker man inte gjort själv.
Ingen matblogg enbart med recept utan här inne är det högt och lågt, mitt liv helt enkelt. :-)

Lotta 1 månad sen

Jag har också gjort Coolsculpting! Jag är riktigt nöjd, gjorde du på Ak i Göteborg?
Maria som gör behandlingen är duktig och så gullig.
Jag gjorde i april, låren och magen.
Jag är supernöjd jag också!

Annika 1 månad sen

Vilket kanonfint resultat!!! Blir verkligen sugen på att spara ihop en slant till att ge det ett försök på mina problemområden.

Lotta 1 månad sen

Oj vilken skillnad👍 🌟

Ellie 1 månad sen

Jag som sett dig i verkligheten vet ju att du är helt perfekt, finns egentligen inget som behövde bort dig. Men jag kan samtidigt förstå att man kan känna så ändå. Jag har gått ner mycket i vikt men magen är konstigt nog kvar, den har aldrig blivit sig lik igen sen jag fick barn. Finns det några risker med behandlingen? Hur länge varar resultatet? Kram

Svar på kommentaren:
Anonym 1 månad sen

Om du läser hela inlägget, så ser du en stor “DISCLAIMER” som beskriver några risker.

Viktoria 1 månad sen

Wow!! 🥳🥳🥳

Minna 1 månad sen

Wow, galet bra resultat!! Det finns ju ngr områden som är svåra att träna bort ex insida låren, under armarna/ runt till ryggen. Har funderat att göra detta innan, blir mer övertygad nu att det funkar med ett mkt bra resultat

Marita 1 månad sen

WOW 🤩 vilken skillnad riktigt bra resultat förstår att du är nöjd 🥰

Annika 1 månad sen

Men SHIT! Vilka resultat! Tack för att du delar med dig.

Maria 1 månad sen

Vilken häftig behandling med fantastiskt resultat. Gillade även den där ansiktsbehandlingen du visade. Helt otroligt vad fint resultat.
Tycker det är roligt att du delar med dig av detta 🙂
Ha en fortsatt fin kväll och hoppas du får en fin vecka.
Kram

Louise 1 månad sen

Hej! Vet du om det finns någon klinik i Skaraborg som gör detta? Med vänlig hälsning, Louise

Svar på kommentaren:
Lisa 1 månad sen

Fast hon skriver ju vart du ska kolla upp det nånstans!

Hanna 1 månad sen

Wow 🥰🤩

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Härliga fredag! Hur mår ni? Här är det jobb i köket hela dagen men ska ge mig ut på en runda vid lunch tror jag. Det har ju varit kolsvart och regn…

Gillar ni asiatiskt och sötstarka smaker? Heta nudlar med strimlad biff och wokade grönsaker, soja och oystersås, krossade limeblad…Detta lagade jag till lunch idag.  Oj oj så gott detta blev! Jag är…