• 2020-09-20, 13:30
  • 3

Innehåller annonslänkar 

Fallskärmshoppet blev precis inställt, typiskt. Men vädret ställer till det så här på hösten,  det måste vara bättre sikt för att de ska kunna hoppa så de ser marken från 4000 meters höjd. Nu ska de hoppa 11:e oktober istället. Hoppas vädret är med oss då.

Vi åker till Skövde strax men först ett mysigt hösttips! Jag har världens skönaste mjukisklänning på mig idag. Alltså hur skönt är det inte med mer mjuka, bekväma plagg som man ändå är snygg i? Vi är mer hemma nu och då klart vi ska ha sköna men ändå snygga kläder.

Den här klänningen finns i tre färger, jag har den i grå, fin med bara ben så länge man kan, jag gillar inte strumpbyxor så kör barbent nästan tills snön kommer. Snyggt även till skinnlegging eller byxor, hasa upp kjolen lite så blir det som en tröja.

Det är alltså en tröja som sitter ihop med en kjol. One size! Klicka HÄR för den grå.

Stövletter med spetsig tå är från Agnes Cecilia, tredje säsongen jag har dessa. Bra kvalite på Ellos egna märke! Klicka HÄR för dessa. Finns i lager igen.

Gillar praktiska kläder som man kan ha till olika tillfällen.

Ikväll kommer före och efterbilder från Coolsculpting!
Ha en skön söndag, kramar 🤗

 

 

 

Kommentarer

Maria 1 månad sen

Ser mysig ut!!! Och skön!
En annan sak; skulle önska om du ville skriva något inlägg om hur det gått för dig med det dåliga järnvärdet, alltså lite ”vad hände sen”. Hur du tagit dig tillbaks. När du kunde börja träna igen och vilka symtom som först försvann osv. Samt om du får uppföljning hos läkare framöver och vilket Ferritin-värde de rekommenderar att du ska ligga på.
Hälsn. Från en i samma sits / Maria

Maria 1 månad sen

Ser ju så skön och mysig ut!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Den är så skön! Visst är den fin!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Härliga fredag! Hur mår ni? Här är det jobb i köket hela dagen men ska ge mig ut på en runda vid lunch tror jag. Det har ju varit kolsvart och regn…

Gillar ni asiatiskt och sötstarka smaker? Heta nudlar med strimlad biff och wokade grönsaker, soja och oystersås, krossade limeblad…Detta lagade jag till lunch idag.  Oj oj så gott detta blev! Jag är…