• 2020-09-22, 22:00
  • 7

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så det blev en utflykt till Skövde (hon bor i Mariestad). Vi tog även en fika med min syster och pappa som kom förbi på sjukhusets fik då han jobbar på operation.

Mormor Ester 88 år! Jag köpte med blommor till balkongen och en färgglad bukett till inomhus, så vackra blommor på Blomsterhallen i Skövde, handlar alltid där, för de har den allra bästa servicen och blommor som står sig länge.

Ni vet hur det är med äldre, det finns alltid roliga kort överallt, jag älskar verkligen sitta ner och kolla i mormors alla album. Hon har precis hur mycket kort som helst. Vi var där mycket när vi var barn, även när mina barn var små. Jag har turen att min mormor var så pass pigg och “ung” när mina tjejer växte upp så jag fick mycket hjälp av mormor och morfar när barnens pappa var borta flera veckor i sträck. (Musiker)

Mina tjejer när de var 4 och 6 år.

Känner ni igen denna trio?

Vilka vackra dagar vi har nu, jag tar alltid en runda och idag blev det en kvällsrunda innan solen gick ner.

Svårt att gå in på gymet dessa dagar men motion som motion.

Här har vi ätit kantarellpaj på mandelbotten, den ska ni få recept på i morgon. Men nu ska jag stänga datorn och krypa ner, har tuffa jobbdagar i veckan men också väldigt roliga saker. Veckan avslutas med en härlig 50-årsfest i Göteborg.

Kram på er alla!

 

 

2020-09-22 Johanna Toftby

Kommentarer

Ann 4 veckor sen

Ja, kan vara skönt för vissa att dom släpper mer och mer på regler och så men samtidigt idiotiskt för det bygger ju på att folk som har symtom håller sig hemma då.

K 1 månad sen

Grattis till din mormor.
Här får ingen gå in på sjukhuset om man inte har tid bokad och bara en får följa med in som följeslagare om det behövs.
Fiket är öppet men bara för de som ”kommit innanför väggarna” om man säger så.
Jag förstår inte riktigt varför man inte får gå med in i foajén och till fiket för att ta en kopp medan man väntar. Många har ju fått åka långt men tji, det går inte.
Mysigt med lite fika ändå.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Tack!

Så är det inte på KSS längre, inga “vakter”utanför så alla kan gå in.
Skönt när de börjar släppa på allt mer och mer nu.

Mycket trevligt med fika :)

Siw andersson 1 månad sen

Grattis i efterskott till din mormor. Min pappa fyller 97 i oktober. Ha en bra dag. Siw.a

Anneli 1 månad sen

Grattis till mormor! Underbart att ha så fina skatter som sina mor-och farföräldrar kvar i livet 😍

Maria 1 månad sen

Hoppas du får en fantastisk fin vecka ❤️

Kram
Maria

Helene 1 månad sen

Grattis till din fina mormor, man kan ju inte tro att hon är 88 år, hon ser yngre ut.
Jättefina blommor du köpt.
Ha en fin dag

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Härliga fredag! Hur mår ni? Här är det jobb i köket hela dagen men ska ge mig ut på en runda vid lunch tror jag. Det har ju varit kolsvart och regn…

Gillar ni asiatiskt och sötstarka smaker? Heta nudlar med strimlad biff och wokade grönsaker, soja och oystersås, krossade limeblad…Detta lagade jag till lunch idag.  Oj oj så gott detta blev! Jag är…