ANNONS

Helgen i bilder

/


Innehåller annonslänkar
Nu är vi tillbaka i Skövde efter ett dygn i Stockholm! Våra vänner Annika och Per var också uppe som vi fick veta dagen innan så vi styrde upp en spontanmiddag igår kväll på ett nyöppnat ställe jag fått tips på . Ska tipsa er nästa inlägg. En riktigt bra Italienare!
Fredagen var vi hemma och hade middag med mina tjejer, jag köpte entrecoté och gjorde en potatisgratäng, den ska ni också få tips på. Så gott med lite höstmat och mer gratänger nu.

Hade den här rosa blusen på mig i helgen, visst är den söt? Snygga ärmar och rak modell som inte är för lång.  Den kommer ni gilla! Normal i storlek.
Blusen finns HÄR: 

Tavlorna frågar ni ofta om, det är en jätteduktig konstnär som heter Annika Reinhold som målat dem, kolla in hennes tavlor!

Mina tallriksunderlägg köpte jag på Hemtex före sommaren.

Lördags morse åkte vi till Stockholm för att hälsa på Jannes barnbarn Oliwer som blir 16 månader idag. Nu händer det grejer hela tiden. Så roligt att försöka hinna ses så ofta vi kan även om det är en bit mellan Stockholm och Göteborg.

Sötkorven!


Efter några timmars mys med Oliwer åkte vi vidare och checkade in på hotellet. Vi bodde på hotell Kung Carl och de har renoverat flera rum på hotellet, jättemysigt!

Små söta fönster ut på Kungsgatan, badrummen är totalrenoverat med bra dushar.


Hann med en runda på NK och hittade lite presenter till Marilyn som fyller år på lördag! 21 år fyller alltså min yngsta. Hur galet är inte det.

Och vid åtta hade vi bord på en nyöppnad Italienare- Gioia på Gamla Brogatan 36. Ett måste om ni är i Stockholm men ska visa mer bilder i annat inlägg och tipsa om ett par goda pastarätter. Grym service också.

Det var hela min helg i bilder, här har vi bakat bullar och njutit med iskall mjölk till, men i morgon är det vardag och då är det fokus på träning och bra mat. Tur vi inte har helg hela veckorna, haha!
Kram och sov gott
 
 

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00