ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kanelbullens dag- Tips på extra stor kanelbulle

/

Bakverk

,

Högtider

,

Johanna Toftby

,

Recept

,


Kanelbullens dag! Äter ni någon god bulle idag? Vill ni ha tips på en gigantisk bulle som alltid gör succé på fikabordet ska ni göra denna! Lisa-Marie bakade den till Marilyns 20-årsdag förra året. Den blev fantastisk! Marilyn älskar kanelbullar och fick den här stora bullen med ljus i när vi sjöng för henne på morgonen.


Den är busenkel att baka, man gör en vanlig bulldeg och skär sedan remsor som man snurrar runt tills man har en gigantisk bulle. Går snabbare än vanliga små bullar.Receptet hittar ni HÄR! 
Ha en skön söndag! Vi är i bilen på väg hem efter ett mysigt dygn i Stockholm, så fort jag kommit hem ska jag baka lite vaniljbullar som vi ska fika på ikväll. Finns det något godare än nybakade bullar och mjölk.

1
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00