• 2020-10-05, 13:43
  • 9

Innehåller annonslänkar

Måndag och ny vecka, jag känner mig så pepp inför hösten! Jag tror det är tack vare att vi fått lite sol och sköna höstdagar, men jag ser även fram emot minusgrader och snö. Jag är som ett barn på julafton. Räknar ner dagarna. Eftersom covid ställer till det på många plan kommer jag gå all in med allt pynt och fix inför jul. Det gör jag annars också dock men nu ska jag verkligen vara förberedd. Pynta och fixa lite extra fint hemma, jag har redan börjat skriva listor. Älskar listor! Skriver ni också listor?

Men nu är jag på väg ner mot Göteborg! Idag ska nämligen båten upp och in i värmen, vi har anlitat Marinhjälpen så vi ska köra båten upp till Tjörn där den ska stå inne i värmen och få kärlek och omvårdnad under vintern. Äntligen bokade vi en plats och även om det är galet dyrt är det en beräkning man ska ha med när man köper båt. Båten måste få omvårdnad och det vet vi att den får nu.

Lite sorgligt är det allt att säsongen är över men det är ju “bara” 6 månader tills den ska sjösättas igen! Nu får vi se fram emot en härlig skidsäsong istället.

Till något helt annat. Letar ni snygga byxor med bra passform? Då har jag ett tips till er. Dessa är supersnygga som passar både vardag och fest, materialet är lite kraftigare med lite skimmer. Snygga dragkedjor på sidorna. Ett kap!

Svarta byxor  HÄR.

Svartvit tröja HÄR.

Mina vita sneakers känner ni igen vid det här laget. Ellos supersnygga sneakers från Agnes Cecilia. 20% rabatt nu på alla färger! Jag har även svarta och beige/rosa.

Kortare modell men ändå inte då den blir för kort. Perfekt till byxorna och snygg till jeans. Materialet är lite tunt stickat och absolut inte varm. Söt med knuten.

Perfekt om ni inte vill ha en tröja istoppad men ändå så det ser ut som man har det.

De svarta byxorna är förresten de jag hade i lördags som många frågat efter. Den blusen finns HÄR men fåtal storlekar kvar. Den är så fin. (Ni ska passa på när jag visar plaggen direkt, de tar ofta snabbt slut.)

Nu ska jag hoppa av tåget och vidare ner mot båten där Janne möter upp. Blir en fin dag ute på havet, ingen vind och solen skiner.

 

Kommentarer

Moa 6 månader sen

Lista på allt i från köttbullar till vad som helst som hör jul till, sen måste man ju stryka förstås :)

Lotta 6 månader sen

OM jag skriver listor😀!!! Packlistor, to do-listor, shoppinglistor och nu snart idéer på julklappar🎅🏻👍🏻! Love it! Skulle inte komma ihåg något annars😅…
Håller med om att det alltid är lite vemodigt när sommaren definitivt är över. Känner likadant varje år när vi bommar igen sommarstugan.
Älskar hösten och nedräkningen mot jul🍁🕯.
Tack för en så himla bra och varierande blogg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Haha! Jag är likadan, älskar, älskar listor! Mår bra av alla listor, haha!
Det är en skön känsla att stryka varje sak också.

Nu sitter jag med listor inför min middag på torsdag, förrätt, snittar, dessert osv. Allt från dukningen och inköpslistan. :)
Stort tack för fina ord, så glad att ni trivs här inne.

Ha en fin tisdag, kram Johanna

Anneli 6 månader sen

Skriver bara listor då jag är stressad…
Så snygga byxor, men blir galen då modet gör alla byxben så korta!
Jag har ganska långa ben så det som ser snyggt ut på andra blir
“fel kort” på mig :(

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Jag förstår! Då har jag ett annat tips, beställde ett par som sitter superbra men något långa för mig. Ska visa er! De kommer du gilla tror jag.

Kramar

Sophie 6 månader sen

Jaaaaa! Längre byxor :) Jag är 178 cm och kan tyvärr inte kunna ha alla snygga byxor du tipsar om. Ser fram emot detta tipset!

Anneli 6 månader sen

För mig är det tvärtom, är 1.56 lång/kort, allt är för långt 😩

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Ja, så är det. Vi är alla olika :)
Jag är 168cm lång så kan ha det mesta, men förstår verkligen problemet, jag ska försöka bli bättre på att tipsa om när kläder som passar alla storlekar.

Mia 6 månader sen

Nope inga listor skrivs ….nånsin till något…sån är jag

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg