ANNONS

Tips på vinterförvaring till båten

/


Nu har vi kört upp båten till Marinhjälpen på Tjörn där Jimmie och hans kollegor ska ta hand om vår båt under vintern. Vi har letat ett tag efter en bra plats där det finns bra värmehallar och duktig personal och nu är båten på plats! Lite vemodigt men ändå skönt när allt är klart.
Vilket fint mottagande vi fick igår, detta känns riktigt bra och vi har fått tips om att de ska vara proffsiga så vi känner oss redan nöjda. Letar ni vinterförvaring om ni har båt ska ni kolla upp Marinhjälpen i Wallhamn Marina på Tjörn, några minuter från Stenungsund.

Vår båt har tidigare stått inne i en värmehall när de förra ägarna hade båten och vi känner att det känns viktigt att fortsätta med. Båten mår mycket bättre av att stå inomhus, dessutom får den rejält med kärlek och bra service. När vi vill ha den sjösatt är det bara att vi hör av oss om den dag så löser de allt. Tänk känslan i april när första vårvärmen är här. Pirrigt!

De kommer testa båten innan de lyfter upp den, sedan kommer de gå igenom hela båten, reparera och fixa det som behövs. (Om det skulle vara något)
Vi fick en så fin dag igår när vi körde upp till Tjörn från Saltholmen, men nu är sommarsäsongen över, även om det är lite sorgligt att ta upp sin båt så är jag verkligen en säsongmänniska.

När det är höst och vinter ser jag istället fram emot julmys, skidåkning och middagar inomhus med tända ljus och god mat. Tänk när snön kommer! Jag gillar både utförsåkning och längd och hoppas på massa snö i år.

Jag längtar verkligen till att resa så hoppas vi kan ta oss ner till alperna, det hade varit underbart.

Och vi har fina minnen från den här vackra sommaren som vi fick till slut efter blivit friska från coronavirus.  Jag kommer aldrig glömma den här dagen när vi köpte båten, vilken känsla!Tack för en fantastisk sommar!

 

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00