• 2020-10-15, 20:30
  • 3

Ni var många som frågade efter en rabattkod när jag tipsade om snygga läsglasögon från svenska företaget GLAS och det klart att ni ska få det! Med min kod TOFTBY25 får ni hela 25% rabatt på alla glasögon!

GLAS riktar sig till kvinnor och har fantastiskt snygga läsglasögon till bra priser. De har styrka +1,0 till +3,0 och dessutom solglasögon man kan beställa med styrka. Även utan styrka.

Nu har jag beställt hem dessa par, visst är de snygga! Istället för att köpa svindyra märkesglasögon eller trista från macken kan du ha flera par,  dessutom med bra kvalité. Jag tycker glasögon även är en snygg detalj, du kan matcha med kläder och smycken, variera och byta så det blir kul! Inte bara jobbigt att man måste ha läsglasögon, förutom att man ser betydligt bättre alltså, haha.

Dessa heter Holly och finns HÄR. Glöm inte koden TOFTBY 25 för att få 25% rabatt på allt. (Ser ni linjen vid ögonfransarna jag målat, ett knep för att få markerade ögon och känslan att ha fylligare fransar. Ska tipsa hur ni ska göra!)

Och dessa ljusa, vad tycker ni? Jag tycker de är så fina. De beiga heter Molly och finns HÄR. 

Dessa heter Eva och finns HÄR, de är lite brun/svarta och väldigt behaglig färg, om man inte vill ha helsvart.

Förra gången visade jag denna som heter Kiara som många gillade, det är en kraftigare båge med attityd. Så jäkla snygg. Den finns HÄR. 

Leopardklänningen hittar ni HÄR! Jag har tagit bort skärpet för jag gillar den raka modellen. Och glasögonen heter Kiara!

Du hittar alla snygga och prisvärda glasögon HÄR! Och koden TOFTBY25 som ger er hela 25% rabatt på allt.

 

 

 

2020-10-15 Johanna Toftby , ,

Kommentarer

Jonna 1 månad sen

Hej!

Får jag fråga vart du har köpt mattan ifrån.. vill också ha!

Ia 1 månad sen

Gör protestlista ,, ang mormor ,jag skriver gärna på o kan få mina vänninor att gör det oxå
Hoppas allt löser sig ,kraaam #johannatoftby @johannatoftby

Helene 1 månad sen

De ljusa glasögonen är jättefina. Du klär i alla lika bra.
Dig skulle de ha som glasögonmodell.
Kram och ha en fin dag

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg