• 2020-10-18, 19:57
  • 4

Innehåller annonslänkar

Hej på er! Jag hoppas ni har en riktigt skön helg och har njutit av det vackra vädret! Jag och Marilyn körde ett skönt benpass på gymet i förmiddags, jag älskar träna på helgen, visst känns det lite extra gött efteråt? Vi har varit iväg på en utflykt till mina rötter ute i Åsarp, så kul att få visa tjejerna alla mina smultronställen. Älskar utflykter på söndagarna.

Iskallt i morse, mössa och vinterjacka på.

Jag körde ben 45 minuter och 25 minuter på bandet innan. Har ni hantlar hemma kan ni hålla i dem och köra utfallssteg, gå framåt ca 10 djupa steg, gå tillbaka och böj benen djupt samtidigt som du håller i två hantlar. Jag hade 6 kg hantlar. Upprepa 3X 12 steg. Biter skönt i musklerna.

Träningstights HÄR (Man kan gå ner en storlek) Top HÄR. 

Varje söndag eller någon dag på helgen äter jag ljust bröd. Fy sjutton vad gott. Marilyn hade köpt skagenröra från Delikatessen på Kvantum, sedan kokade vi ägg och hade massa gott pålägg. Philadelphia och skinka, svartpeppar och paprika är så gott. Njuter varje tugga. Visst är det mysigt att äta lite extra gott om man tränat- Inkomster och utgifter.

Nu ska jag tipsa om en ljuvlig tröja! Jag har letat efter en snygg tröja som inte sticks men som heller inte är för varm. Här är den. Båda tjejerna sa att de tyckte denna satt så fint på, den är lite “nättare”. Den är redan en favorit, snygg till festen och snygg i vardag.

Tröjan har du HÄR. 

Tips på byxor har du HÄR. Resår i midjan är ju perfekt om du sitter på en middag, haha!

Svarta korta kappan jag hade på instagram finns HÄR! Några storlekar kvar.

Den är inte luddig, det är spegeln ;)

2020-10-18 Johanna Toftby

Kommentarer

Ulrika Hultberg 3 månader sen

Det är alltid roligt åka på utflykt där man är uppvuxen i . Mitt bardomshem är rivit . Det är därför kan jag inte åka på utflykt där jag är uppvuxen i den byn . Det känns jättetråkigt.
Ha det så bra.
Kram Ulrika

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 månader sen

Ja det är det verkligen!

Ha en fin och skön måndag!

Kram Johanna

Annika 3 månader sen

Bröd är livet!! Jag äter också bara det på helgerna och jag njuter av varje tugga :-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 månader sen

Jag älskar njuta av sånt på helgen :))

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Fredag är här! Har ni kallt? Shit vilken kyla idag, men klart och fint ute. Jag vaknade på så bra humör efter sovit 7,5 timmar, hoppade i understället och har…

Innehåller annonslänkar Fredag är här! Har ni kallt? Shit vilken kyla idag, men klart och fint ute. Jag vaknade på så bra humör efter sovit 7,5 timmar, hoppade i understället och har…