ANNONS

Min nya Lexus!

/


I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte bli bättre!
Jag har länge velat köra Lexus och har varit några gånger nere i Jönköping för att kika på deras snygga bilar. Lexus Jönköping ägs nämligen av Lindströms bil i Skövde där jag köpte min förra bil. Och vilket mottagande man får här!

Per som är ansvarig på Lexus i Jönköping är fantastisk. Vilken service, vilket personligt bemötande från början till slut. Det går nästan inte beskriva men det känns som ett mysigt, lyxigt vardagsrum fullt med snygga Lexus bilar överallt.
I det här rummet satt vi och skrev köpeavtalen och känslan att få sina nya bilnycklar är fantastisk!

Dagen till ära fick jag en fin present, champagne och ett vackert sabreringssvärd från Orrefors. Jag blev så glad! (Alla nya kunder som köper bilar får en trevlig present)
UPPDATERING efter kommentarer: ”Klart du får present när du köper bil. Klart det är en trevlig person. Han vill ju sälja bil”.
Nej. Nej nej. Det är långt från alla som har känslan. Inte alla säljare eller mäklare som är ÄKTA. Det är det som gör det genuina hos en person. En positiv äkta känsla och att man gillar personen man handlar av. Jag har sett tex mäklare som kanske borde haft ett annat yrke, så alla är inte äkta och kanske valt fel yrke.

Tack för fint mottagande Per! Är ni intresserade att kika på snygga Lexus bilar och få riktig fin service ska ni gå in på Lexus i Jönköping, jag lovar att ni inte kommer bli besvikna. Åk dit om ni har vägarna förbi.

Ser ni glasrutan till höger? Kan ni fatta att jag satt bredvid min nya bil precis bredvid mig utan att jag visste om det över en timma. Vilken överraskning! När alla papper var klara och jag nästan letade efter vart bilen var så sa Per att Jaha, nu ska du få din bil också!
Jag skulle ta med mina väskor och var på väg att gå ut från rummet när han stoppade mig och helt plötsligt släckte han ner i rummet där vi satt. För bakom den där stora glasrutan stod bilen! Vilken häftig överraskning! Jag älskar, älskar sånt!
Inget täcke som åker av bilen här inte, detta var något heeelt annat. Så häftigt!

Det var en stor glasvägg och när det var släckt i det stora rummet som min bil stod i så syntes inte bilen, förrän när Per släckte ner i vårt rum och tände upp i rummet bredvid. DÅ såg jag bilen rakt igenom väggen, haha!

Tadaaaaa!Känslan att den inte gått mer än 10 kilometer, doften av en helt ny bil är oslagbar!

Här körde jag ut bilen från hallen ner mot Göteborg! Gissa om jag spelade svinhög musik hel vägen ner! Fredag och champagnens dag som vi så klart firade efteråt med vänner med bubbel och skaldjurskryssning med MS/trubaduren.Igår åkte jag ut med tjejerna på utflykt till Åsarp där jag växte upp, så roligt att tjejerna vill med och nu har båda testat att köra bilen, de älskade att köra den! Skönt när barnen har körkort och kan ta sig dit de vill. Eller skjutsa mig 😉

När jag lade ut på instagram att jag skulle hämta min nya bil och att jag var så glad för det fick jag några riktigt tråkiga kommentarer att det bara var skryt och skryt. Att jag minsann borde tänka på dem som har det svårt istället för att berätta att jag ska hämta en ny bil.
Det är ju förstås inte alls min mening. Jag var bara väldigt glad. Jag älskar redan här bilen och är väldigt glad över en ny bil. Lexus har jag velat ha i många år.
För när barnen var små hade jag ingen bil alls. Vi gick eller cyklade vart vi än skulle. Jag är glad över att äntligen kunna köpa mig saker jag kan betala själv och som jag har kämpat mig till i företaget. Jag vet nämligen hur det är att leva som ensamstående utan pengar.

Men jag tycker det är ledsamt att man inte kan vara glad över någon annans lycka. Man måste inte se allt negativt eller att det är skryt.
Tänk på det. Jag hoppas ni en dag som bara ser allt negativt själva uppfyller en dröm någon gång. För det är en häftig känsla när man arbetat hårt och länge för något.
 
 

46

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00