• 2020-10-21, 19:29
  • 9

Jag älskar skaldjur och jag älskar Göteborgs vackra skärgård! Vet ni vad man kan göra då? Jo, då åker man med MS/Trubaduren och dessutom får njuta av deras härliga vintershow! I fredags åkte jag och Janne med några goa vänner och vilken härlig kväll det blev. Vi har åkt den här turen många gånger och det är alltid lika bra! Jag har även sett att de kör lite fina hösterbjudande, kika HÄR för att läsa mer.

Nu är dessutom skaldjuren riktig bra när det blivit lite kallare. Vinterkryss är speciellt, det är en annan upplevelse när det är mörkt och allt är upplyst så vackert. Det är magiskt att lägga ut från Stenpiren och sedan tuffa ut under Älvsborgsbron och ut i skärgården. Tänk när de börjar med sina julkryssningar och julbord, åh jag längtar! Då ska vi åka igen! (Boka julbordet i tid)

De har så galet bra skaldjur! Man äter hur mycket man vill och de finns även mycket tillbehör som lax, sill och massa goda röror, kex och ost, vi är så nöjda varje gång med deras kvalité på maten.

Och det är självklart coronasäkrat och allt sköts exemplariskt. Man sitter ihop med bordet man bokat och det är bra med avstånd till nästa bord, sedan är det bara ett bord i taget och tydliga rutor man måste stå i vid buffén. Betydligt bättre än många restauranger har jag märkt, så vill du äta riktigt bra skaldjur och ändå känna dig trygg kan du åka med MS/Trubaduren.

Vi beställde även gratinerad hummer innan buffén, oj oj den var amazing. De andra tog gratinerade havskräftor, allt detta kan man beställa innan och det finns även ostron som vi brukar beställa. Gillar ni ostron förresten? Vi älskar det! De är vackra, smakar hav och bara är så gott och festligt. Men det tog mig nog fem gånger innan jag lärde mig.

Musslor är också något jag bara älskar, ibland mer än räkor, det finns förresten mycket recept här inne både som Moule frites och pasta, även massor med recept på räkor och kräftor! Sök i sökregistret längst upp. Nu börjar den bästa perioden för goda skaldjur.

Foto MS/Trubaduren

Foto: MS/trubaduren

Och äntligen kunde de köra sin show igen istället för underhållningen utan klädbyte osv. Så kul!

Det är blixten som slår i Hannas ansikte så ni inte tror jag har ritat dit ett sträck, haha.

Tack vänner för en riktigt härlig kväll och tack MS/trubaduren, vi ses på julkryssningen! Gänget vi står med är våra vänner från radiokanalen Pirate Rock, Västkustens bästa ROCK! Har ni inte lyssnat på den hittar ni kanalen HÄR. Missa inte massa kul som händer på den kanalen.

 

 

Kommentarer

Sara 4 månader sen

Hej,
Först får jag säga att ni såg ut att ha haft en trevlig tur.

Jag ville dock fråga en sak. Har läst om dina extraslag och jag undrar.
Var dina extraslag SVES eller VES?
Jag har VES och det är sjukt jobbigt :(
Inte kul.

Tack för en bra blogg och för allt du delar med dig av.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Hej Sara!

Tack, ja det är jättejobbigt men lärt mig leva med det nästan… det är mycket bättre men kommer i perioder. INTE stress. För det är ett mönster, vid ägglossning har jag märkt. Sedan hoppar det över några veckor för att sedan dra igång igen.
Ingen aning vad det är om det är VES men det vet nog läkarna eftersom jag gjort noggranna ultraljud osv.

Ökar mer vid koffein, alkohol, godis osv så när jag är inne i en sån period är jag försiktig med allt sånt. Betablockerare hjälper mig bra i vissa perioder så fråga efter det. Jag träffade en riktigt bra hjärtläkare på Calanderska som gjorde noggrann utredning och sa att jag kan ta betablockerare morgon, middag, kväll OM det är en sån period, men det tar jag inte men någon gång ibland och det funkar jättebra! Hjärtat lugnar ner sig och hoppar inte lika mycket. I somras när det var varmt var det riktigt illa så jag märker vad som utlöser allt.
Jag är helt övertygad om att detta är hormoner. Östrogenet som gett ett skydd gör inte det längre, men tyvärr är det alltid svårt för läkare att utreda alla dessa hormonproblem för allt är också olika från person till person.

Hoppas du får hjälp med dina problem, vet hur jobbigt det kan vara.

Kramar Johanna

Marie 4 månader sen

Åh vad gott det ser ut! Detta måste vi boka, kör dom julbord så låter det fantastiskt!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Jaaaaa vi längtar!! Tänk så mysigt med julpyntet!

Anneli 4 månader sen

Finns väl ingenting som toppar skaldjur egentligen! Jo, det ska väl vara bubbel då 😁😁😁

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Eller hur! Och kombon :) Magiskt!

Ingrid 4 månader sen

Så olika vi är och tur är väl det. Jag klarar inte skaldjur. Värsta jag vet.. .
Bubbel däremot går bra. 😂🤣

Moa 4 månader sen

Mums vad gott det ser ut, snygg klänning också, en fråga var kommer den champagnefärgade blusen ifrån som du hade tidigare i flödet med bilen?
Ha en bra dag!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Ja det var så gott och mysigt!

Den är från Clarks, tog tyvärr slut snabbt efter jag lagt ut den men kolla med dem om den finns kvar?
Ha en fin dag du med.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg