• 2020-10-25, 21:05
  • 61

Mormor ringde precis. Hon ringer mig många gånger om dagen och hon är ledsen, arg och gråter. Allt handlar om en och samma sak, att hon vill ha tillbaka sitt hus i Sjötorp. Ja, detta är en riktigt sorglig historia som bara blir värre och värre. 

Ni kan läsa mer om detta HÄR och HÄR

Det är ju alltså en nära anhörig till henne som lyckats få mormor, 88 år gammal, att skriva på ett gåvobrev. Familjen var vittnen och mormor trodde bara de skulle hjälpa henne att sköta om allt. Hon har inte förstått! Här berättar hon själv hur det gick till när hon skrev gåvobrevet. Och hon vill att jag ska lägga ut detta. 

Mormor mår riktigt, riktigt dåligt av detta. Jag pratade precis med henne och hon bara grät idag. Att hon inte sover om nätterna, att hon inte kan leva så här längre. 

Inget jag säger eller gör hjälper henne. Hon har lite problem med minnet, som hon själv säger, så det är inte säkert att hon kommer ihåg att hon precis ringde. Men hon kommer ihåg sitt hus i Sjötorp, som hon älskade så mycket, och att det inte längre är hennes. 

Nu vill hon ha tillbaka det och jag uppmanar henne hela tiden att prata med personen som nu äger det. Han kan ju faktiskt ge tillbaka det, det är inte svårare än det var att få det. Hon säger att hon gör det, men än så länge hjälper det inte alls, han vägrar. Hur kan man leva med sig själv? Att veta om hur ledsen hon är, att hon inte sover alls om nätterna, att hon bara gråter?Jag förstår det inte. 

När mormor ringer och säger att hon ska ha sitt hus tillbaka så svarar han att – nej men det går inte! 

Efter mina blogginlägg har gåvomottagaren skrivit ett långt brev till mormors syster och hennes man. Hennes man har fyllt 90 år och när gåvomottagaren ringde för några veckor sedan för att gratulera fick han veta vad de tyckte om allt detta hemska. Det fick honom att skriva brevet för att övertyga dem om att han minsann ska ha hela stället. 

Jag har läst upp allt för mormor för nu har jag fått breven. Hon trodde inte det var sant. Hon var så arg, så ledsen och förtvivlad! Hon vet om att jag bloggar om detta och vill att jag skulle lägga ut en film där hon berättar hur det gick till med gåvobrevet.

Mormor är fullt medveten att många läser detta och nu ber hon er om råd. Hur ska hon få tillbaka sitt hus? Vad gör man när gåvomottagaren vägrar lämna tillbaka gåvan trots att mormor är helt förkrossad?

Hennes smärta gör ont i hela mig, vi har aldrig känt oss så hjälplösa eller maktlösa. Ska mormor alltså få sitta där i sin lägenhet och gråta och må dåligt sina sista år i livet? 

 

2020-10-25 Johanna Toftby

Kommentarer

Carin 4 veckor sen

Hur kan man göra så här mot äldre, jag hoppas att hon kommer få tillbaka huset. Många kramar

Lillan 4 veckor sen

Såg du det som hon Carolina tipsade dej om längre upp i flödet? Hon verkar vara duktig på detta. Det är ju inte klokt att ens egna barn gör på detta sättet. Stackars mormor ❤️ Men det verkar ju ändå finnas en del bevis läste jag här, så hoppas hoppas att allt kommer att ordna sej. Tycker så synd om henne. Bra att du hjälper henne och att du inte ger upp.

CF 1 månad sen

Varför ogiltigförklarar ni inte gåvan? Är polisanmälan gjord? Detta liknar ju Ebba Busch affär som ogiltigförklarades. Er mormor var inte under alla sinnesbruk. Det räcker.

A/ Sjötorp 1 månad sen

Gåvomottagarens dotter verkar inte riktigt ha alla hästar hemma.
Hon utger sig för många olika personer i olika forum, om det är den GabriellaS flera pratar om.

Det är väl inte så illa att dom räknat på taxeringsvärdet på huset? Att din mamma ska ha fått 250.000?
Läste en kommentar på facebook.
För då kommer hennes bror få betala dyrt till din mamma den dagen din mormor går bort.

Marknadsvärdet är något helt annat än taxeringsvärdet. Jobbigt läge för din morbror.

Svar på kommentaren:
Annika 1 månad sen

Absolut riktigt. Han påstår att jag fått pengar-men har inte det!
Bra att detta är Sverige, för det finns lagar. Ärvdabalken är en, som reglerar upp arvet. Min mor kan aldrig ge bort allt . Farsarvet kan hon inte ge bort. Vilket blir 1/4 av värdet på fastigheten den dagen det värderas! Har fastigheten renoverats/ byggts om då har värdet ökat . Detta är bara bra för mig. Stora problem för den som ev köpt fastigheten, då köpet kan gå tillbaka. Var så säker att det blir stora problem!

Anette i Mariestad 1 månad sen

Är det Gabriella Svensson som har varit aktiv i SD i Mariestad som är gåvomottagarens dotter?? Oj oj, den människan är välkänd här i stan.. Bråkar och tjafsar mer än gärna med folk.
Den familjen hör hemma på kotorget!

Elisabeth 1 månad sen

Hur i hv kan man göra så mot sin egen mamma? Det är för mig en gåta! Ta kontakt med advokat som är kunnig inom detta med gåvobrev och fastigheter. Ni måste göra allt ni kan för att hjälpa din mormor.

Att dessutom dottern i familjen sprider lögner är också skamligt. Måtte dessa personer få bita i karman på mer än ett sätt.

Massor med kramar till din mormor. Önskar jag kunde hjälpa henne.

Cecilia 1 månad sen

Om jag har förstått det hela rätt, så bevittnades inte gåvobrevet korrekt? Kan ni inte anmäla Lantmäteriet för tjänstefel och få lagfarten ogiltigförklarad?

Lider med mormor!!

Kram

Carolina 1 månad sen

Hej Johanna,

Detta dök upp i mitt flöde på
Instagram och jag måste bara kommentera. Jag jobbar själv med familjerätt och detta beteende är inte helt ovanligt men det gör det inte mindre hemskt för det.

Ni behöver göra följande:

1. Mormor får boka in ett möte hos en familjerättsjurist/advokat som är duktig på govobrev och kan processa.

2. Tillsammans med erat ombud stämmer ni de som lurat av henne huset och begär att gåvobrevet/fastighetsöverlåtelsen ska vara ogiltigt i enlighet med § 36 avtalskraven.

Därefter blir det en förhandling i domstol då din mormor får berätta hur allt gick till. Är hon mer trovärdig än motparterna (alltså de som lurat till sig huset) så får hon tillbaka huset.

Tips är att redan nu ringa till Lantmäteriet och be att de pausar handläggningen, om inte lagfarten redan gått igenom

Lycka till,

Vänligen, Carolina

Malin 1 månad sen

Så hemskt saknar ord. Har tittat på videon och blir så illa berörd. Hoppas så att din mormor får tillbaka sitt hus. 🙏♥️

Cilla 1 månad sen

Jag vet att detta inte hjälper just detta men det är viktigt att din mormor är helt utan saker av värde den dagen hon går bort så att han Inte får ut något alls i sin laglott. Detta gäller även när huset är hennes igen! Bättre att hon då säljer det till er för den summan hon bestämmer själv. Det kan vara en hundra lapp sedan kan ni säkerställa att hon lever gott och får allt hon behöver av er resten av sitt liv. Polisanmäl samtidigt som ni försöker skipa rättvisa. Det måste kunna vara bedrägeri om hon inte varit införstådd i vad som stod och om han sagt att det är för att de ska kunna sköta huset. Deras jurist borde också anmälas. Han måste ha insett uppsåt!

Anneli 1 månad sen

Är det Gabriella S och hennes familj??? Jag har blivit duktig på att spåra upp både det ena o det andra, lite detektivarbete ingår i mitt jobb, så med lite ledtrådar här och var har jag hittat denna tjej på nätet, hon bor i Sjötorp och verkar vara politiskt aktiv ( SD).
Usch, så vansinnigt elakt och avskyvärt att bete sig så som de har gjort mot din mormor!!!! Finner inga ord!!!!!!!

Birgitta 1 månad sen

Men hur,jag bara undrar hur kan man lura sin egen mor och syskon.??? Den människan kan inte vara riktigt funtad.Hur tänker man.Allt kommer ju fram förr eller senare.Har aldrig hört talas om något så hemskt.Men visst, det finns dårar och så finns det dårar. Hoppas verkligen att han hängs ut,eftersom det inte har gått rätt till från början.Han visste vad han gjorde.Tänker på din mormor och på er andra som har fått ett helvete. Men kramar från mig.♥️♥️♥️♥️♥️

Linda 1 månad sen

Är det den där hemska personen som satt med i SD i Mariestad som är gåvomottagarens dotter? Hon har inte alla hästar hemma.

Har träffat henne en gång, glad jag inte är med i politiken mer.

Anno 1 månad sen

Har alla ni berörda fått någon förklaring till varför han har gjort så här och dessutom mot sin egna mor?

Monika 1 månad sen

Jag skrev förut, men min kommentar är inte med?
Måste blivit något fel.
Jag skrev att detta kommer ta livet av din mormor.
Är hon så olycklig och förtvivlad måste detta anmälas.
Läste att det var ett av hennes barn som lurat henne att skriva under.
Men jag vet av egna erfarenheter att blod inte behöver vara tjockare än vatten.
Är det inte så att om denna människan vill ha stället måste han väl köpa ut alla andra syskon och din mormor?
Då måste ju alla vara med och skriva på och öppna sin plånbok?
Har vi inga bättre lagar att skydda våra äldre med, undrar jag?
Är man dement får man ju en god man?
Jag skulle absolut polisanmäla detta.
Eller är det gjort redan?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Ja hon är helt förkrossad, aldrig sett henne må så dåligt. Hon kan inte leva så här, det går inte..
hon gråter, gråter, gråter. Hon sover inte om nätterna alls.

Hon får sitta uppe, dricka kaffe och hon sitter med sina papper. Gåvobrevet.

Hur i helvete kan den här familjen leva med sig själva, NÄR mormor bara vill ha tillbaka sitt hus.
Hon säger varje dag- så länge jag lever ska jag ha huset.

För oss är det ofattbart, att familjen vägrar lämna tillbaka allt. Men de har ju lånat upp på huset så de sitter nog i skiten rejält om de måste lämna tillbaka allt.

Eva 1 månad sen

Vad svarar vederbörande när mormor säger att hon vill ha tillbaka huset? Skrämmande att man kan lura sin egen mamma och ”gå förbi” sina egna syskon. En sån sak diskuterar man väl tillsammans med sina syskon mamma innan.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Han svarar:
Det går inte.

Ing-Mari Noren-Bender 1 månad sen

Jag skrev tidigare idag. Detta berör mej så illa. Gå ut i Sla och andra lokaltidningar. Får större tidningar nys om detta så kommer dom också ta upp det. Detta fall måste ju uppmärksammas.

Martina 1 månad sen

Riktigt vidrigt är vad det här är! Jag lider med din stackars mormor.

Svar på kommentaren:
Anonym 1 månad sen

Ja detta är hemskt. Så gör man bara inte. Jag skulle kontakta en advokat. Bra att du tar upp det här. Detta känns i hjärtat.

Nilla 1 månad sen

Om det stämmer att de lurat till sig huset och sedan belånat det så häng ut dem i alla medier och TV-program du kan komma på!

Victoria Bergner 1 månad sen

Johanna, vänta inte med en bra jurist. Tidsfaktorn är viktig. Kanske kan man använda avtalslagen. I 28 § avtalslagen regleras att svek är en ogiltighetsgrund. Dvs. Genom att lura någon att ingå ett avtal (avtal om gåva) gör att avtalet bli ogiltigt om personen är i ond tro, det vill säga är medveten om att den andra blir svikligen förledd.

Ing-Mari Noren-Bender 1 månad sen

Ja, vad ska man säja? Detta är så vidrigt så man blir stum. Hur har lagfarten kunnat gå igenom? Alla namnteckningar ska ju vara bevittnade av andra än familjen. Det är ju jäv. Går det inte att vi kan skriva protestlistor. Detta kan inte bara få fortgå, det kan rentav vara farligt för din mormor.

Linnea Toftby 1 månad sen

Det finns bevis på att gåvomottagaren försökte undanhålla gåvobrevet så länge det gick för oss: När han får frågan om vad som pågår när mormor själv inte kunde redogöra vad som skett, påstår han att han inte har några fler papper eller dokument än vad vi har. Vid denna tidpunkt var gåvobrevet redan inskickat till lantmäteriet.
Gåvobrevet fick vi se först efter att ha kontaktat lantmäteriet som sedan skickade det till oss.

Det finns också bevis på att det var gåvomottagaren som tog första kontakt med jurist för att få ordnat med gåvobrevet, allt skulle ske väldigt snabbt, just så att vi andra inte skulle hinna få reda på det och kunna stoppa detta lurendrejeri.

Lögn efter lögn efter lögn från gåvomottagaren och hans charmiga familj.

Nu är det dags att lämna tillbaka huset till mormor!

Svar på kommentaren:
Sussi 1 månad sen

Gör såå ont i mej att läsa allt detta. Hur i h–te kan man göra så mot sin egen mor!!! Ja tyvärr som någon skrev- detta kan ju betyda slutet för mormor som mår så dåligt över detta.
Usch hur pengar och giriga personer ställer till det.
Till den personen skulle jag vilja säga- Jag hoppas du får skämmas resten av ditt liv p ga att du lurat din egen mor.
Hur en sån person är funtad fattar inte jag. Nej du…. Gör om Och gör rätt.
Du är ju tydligen omtalad Och utskämd i Mariestad med omnejd redan. Och nu även i övriga Sverige

Barbro 1 månad sen

Man finner inte ord vad grymma dom är mot din mormor.. önskar bara man kunde göra något..
Som många skriver kontakta lokalpressen , tv mm så alla får reda på vilka skurkar det är.
Styrkekramar till dej och mormor..och alla ärliga människor i din närhet..

Therese 1 månad sen

Jag brukar sällan kommentera bloggar så här. Men usch vilken vidrig människa som bedragit sin mormor så här. Blir så ledsen av att läsa detta, men även arg. Hoppas de får hela sjötorp emot sig, karma kommer ikapp dom. Håller tummarna att hon får tillbaka sitt hus.

Pillan 1 månad sen

Går det inte att få ogiltigt förklarat då inte din mormor har haft några vittnen, bara ena parten och om hon lider av minnebrist och är gammal så måste man väl ha med ett eget vittne? Kan detta verkligen gått rätt till, få det ogiltig förklarat.

Elisabeth Tano 1 månad sen

Jag finner knappt inga ord på detta som min moster och ni blir utsatta för.
Han och hans familj saknar ju totalt empati och samvete. Hur kan de bara med att göra detta lurendrejeriet på en anhörig och som de vet älskar sitt hus och att få kunna vara där emellanåt. FRUKTANSVÄRT!
Om jag vore du Joanna så skulle jag kontakta Radio Skaraborg om denna händelsen. Det skulle bli en STOR nyhet och både advokaten och den anhörige med sin familj får stå till svar för sin handling.
Radipn kommer säkert att även kolla upp vilka regler som gäller med gåvobrev i lagen.
Jag känner skam för att en nära släkting till mig kan göra på detta viset.
Det enklaste för honom vore att ge tillbaka huset omedelbart innan denna händelsen blir offentlig i radion och lokalpressen.
Känner för min moster och er övriga i familjen.
Hoppas verkligen att det löser sig och det fort.
Gå hårt mot hårt det är det enda rätta i detta.
Lycka till!
Krama moster från mig och styrkekram till er andra. 🤗🤗💕

Jaana 1 månad sen

Fy så hemskt! Be Robert Aschberg om hjälp 👍

Linnea 1 månad sen

Tydligen så ångrar sig mormor djupt att hon lät nuvarande hyresgäst (gåvomottagarens ena dotter) flytta in i huset för ca 3 år sedan, hade hon vetat att den familjen skulle vara så falsk och bedra henne så som de nu gjort så säger hon att hon aldrig hade låtit hyra ut huset till henne.
Sedan har hon krävt att de ska köra tillbaka hennes saker som familjen samlat ihop och kört bort från hennes hus. Än så länge har de inte varit bemötande i det heller…..

Detta råkar jag veta för att jag har så stora öron.

Svar på kommentaren:
Anette 1 månad sen

Det gör så ont i en. Hur kan en människa göra så här mot sitt eget kött och blod? Obegripligt! Vad jag förstått så är det hennes egen son som gjort detta, hennes barnbarn som bor i huset. Stämmer detta att det är så illa som hennes egen son?

Anmica svensson 1 månad sen

Detta är stor skam att behandla en gammal människa på detta viset. Skulle det inte varit vittnen med när detta pappret skrevs för att det skall gälla dom skulle förklarat för din mormor vad som gäller med detta gåvo brev. kan ni inte gå till högsta dom stolen och ogilltligförklara detta gåvobrev det måste väl kunna gå förklara hur detta pappret bmev på skrivit mormor tänkte nog inte så att hon skulle bli lurad av sin egen släkt. Dom skulle ju förklarat för mormor vad som gällde det är ju inte lätt för en gammal människa att förstå därför skulle mormor haft någon människa som läst igenom papprena innan dom lurade henne att skriva på. kan inte förstå att detta kan gälla när man inte förstod vad som gällde tycker dessa människor som lurade mormor på hennes egendom utan vittne borde skämmas ta sitt förnufft till fånga och ge tillbaka fastigheten till mormor. hon gråter och sörjer sitt ställe känner ni er lycklga nu för att ni kunde lura en gammal människa till något som hon inte visste vad ni skrivit och menat i brevet, detta lider med er hoppas ni kan driva detta så långt det går för att mormor skall kunna vinna tillbaka sitt ställe igen. där min stora önskan att huset ges tillbaka till mormor igen detta är grymt fult att lura till sej en fastighet utan att förklara vad som gäller i det gåvobrevet

Maria 1 månad sen

Åh vad ledsen jag blir av att läsa allt!
De kan väl inte sova gott om natten?!
En gåva går att lämna tillbaka.
Såna råbarkade, kalla människor och dessutom hennes som vad jag förstår.
Jag sitter i en liknande tvist som ”bara” handlar om pengar med en sk. bror, men jag är helt 💯, vi kan inte vara födda och uppfostrade av samma föräldrar.

Hoppas det löser sig för er. Ge din mormor en stor KRAM <3

Ellen 1 månad sen

Fy fasen vilken vidrig människa, handlar det om pengar kan man visst bete sig hur fan som helst! Usch. Hoppas detta slutar väl och att han ger tillbaka huset till din mormor.

Annette 1 månad sen

Hej där du som fått huset i Sjötorp.

Du får ju lämna tillbaka stället nu. Om en gammal människa inte förstått.
Hon vill ju ha tillbaka sitt hus.

Hur kan du leva med dig själv och veta att hon mår dåligt. Går inte förstå. 😔

Ge tillbaka gåvan nu.

Agneta 1 månad sen

Vidrigt! bedragare! de skall skämmas!!!
Lura gamla människor! Man blir illamående!

En 🌹till mormor

Svar på kommentaren:
Malin 1 månad sen

…och dessutom när “den gamla människan” är hans egen mamma. Det är alltså hennes son som gjort detta emot henne. Han har också sett till att hans egna syster (johannas mamma) inte får ärva Sjötorp.

Den här människan har ingen skam i kroppen, och måste ha det kallaste hjärtat som existerar.

Skäms på dig Johannas morbror! Du är en vidrig människa!

Hur ända in i helvete kan du existera? Gå till jobbet? Sova om natten? När din egen mamma fullkomligt lider? Du är fan inte riktigt klok i huvudet! Usch!

Maria G 1 månad sen

Det är så man har lust att kräkas! Häng ut de som gjort det här, ut med namn och bild så de får skämmas! Gå till media, tidningar och tv. Sök upp den bästa advokaten i världen! Behöver du tips om en grym advokat är det bara att hojta!
Fortsätt kämpa för sin mormor, ge inte upp!

Sofia 1 månad sen

Kan du inte kontakta Uppdrag granskning eller liknande, vad finns det fler för program? Hon har ju blivit lurad. Är det ens lagligt? Det kan väl inte vara lagligt att lura någon?! “Det är jag som äger fastigheten nu”. Så iskallt sagt. Jag får kalla kårar av detta. Stackars mormor.

Svar på kommentaren:
Malin 1 månad sen

Ja, det var också min tanke. Johanna: Uppdrag granskning!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Får nog bli det.

[email protected] 1 månad sen

Hej
Tycker inte du ska hymla , ut med bild och namn på den sjuka människan så får han skämmas ordentligt.
Finns inget att spara på, då får han verkligen känna på.
Do it. heja mormor.
Med vänlig hälsning, Eva

Karin 1 månad sen

Men visst hade ni anlitat advokat? Vad säger hen? Utan att ha sett ett enda dokument och med tanke på att majoriteten av dina läsare med all sannolikhet inte är advokater är det väl svårt att de ska veta vad som kan göras. Stackars mormor som behöver oroa sig.

Svar på kommentaren:
Anette 1 månad sen

Det kan ju vara någon med egen erfarenhet som sitter på bra tips och råd.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Exakt därför vi lägger ut.
Gåvomottagaren hade sagt till mormor att Johanna skriver massa på bloggen nu.

Mormor vet ju om varenda ord och jag läser upp allt. Men det trodde han inte ….
för mormor svarade honom:

Ja och det ska hon fortsätta med också!!

Så hon tycker det är bra att det sprids nu.

[email protected] 1 månad sen

Hej
Jag tycker du ska gå ut med namn och bild på personen, så att dom får skämmas ordentligt
Skulle inte tveka en sekund, do it.
Med vänlig hälsning, Eva

Maria B 1 månad sen

Förstår verkligen att man kan göra så, hur kan kan leva med sig själv…
Hoppas innerligt de ordnar upp sig & att rätt blir rätt…

sanna 1 månad sen

Herregud… Dessa människor måste tro på sina egna lögner! Men varför vågar de inte visa sig med sina riktiga namn förresten? Gömmer sig bakom falska namn å försöker sprida sina lögner. Är de verkligen så bakom flötet att de tror att någon tror på deras lögner? Eller ens läser deras dynga för den delen 😂🙈 Verkar inte som den starkaste kniven i lådan direkt.

Varför ger dem inte bara tillbaka huset till er mormor?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

För att de har alltid varit kaxiga bakom falska och dolda namn.
Den ena dottern till gåvomottagaren satt alltid som en grå mus på alla kalas.

Men bakom skärmen med dolt namn är hon ett monster.
Värre än det värsta trollet du kan tänka dig.

Hon satt även med i SD (!) och det enda hon gör är att bråka med folk.

Skulle jag möta denna person på stan så vågar hon inte säga ett skit.
Men på nätet nu sitter hon med många falska alias och ljuger och skriver en massa lögner.

Nu skriver hon att mormor ljuger på filmen.

Ja, du fattar ju.

Om en gammal människa skänkt sitt hus av misstag och vill ha tillbaka det, är det ju bara att ge tillbaka.
Men inte den här familjen.
Trots familjen är väääligt nära anhörig.

Denna person som skriver all skit på nätet om detta är den person som bor i mormors hus nu.
Mormor träffade henne för två veckor sedan och skällde på henne.

Så det klart att hon skriver en massa skit och lögner.
Hon kommer ju få flytta därifrån om gåvomottagaren måste lämna tillbaka huset.

Sofia 1 månad sen

Hon har ju blivit lurad! Bedrägeri. Dock svårt att bevisa. Hon har ju dock aldrig tidigare pratat om att ge bort huset såvitt jag kan förstå, så det faktum att det aldrig varit hennes avsikt måste ju kunna beaktas.

Maria Wetterberg 1 månad sen

Fruktansvärt att man kan leva med sig själv och vetskapen vad man gjort. Kan man inte få gåvobrevet ogiltigförklarat eftersom din mormors minne sviktar? Kanske ett minnestest kan hjälpa för att påvisa det? Bara en tanke ♥️ Hoppas det löser sig.

Elisabeth från norr 1 månad sen

Fick en tanke…. Kan det vara så passa illa att gåvomottagaren har belånat din mormors hus redan så att det är därför han inte lämnar tillbaka till din mormor?
Jag har en kollega vars barndomsvän varit med om något liknande nämligen. I det fallet hade den gåvomottagaren belånat och hamnade tillslut i en rejäl rävsax, för det gåvobrevet som hade skrivits blev nämligen ogiltigt. Det kan bli väldigt jobbigt om man inte gör rätt för sig!

Kram till er alla, kämpa på. Det går att få det ogiltigt!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Exakt så är det.

Anna 1 månad sen

Hej!
Detta är ju så fruktansvärt! att han som gjort detta ens kan sova om nätterna är ett mysterium.. . Varför lämnar han inte bara tillbaka huset?? ? Bor själv i Mariestad och här har det pratats kan jag säga….. Den familjen som ligger bakom det här borde skämmas!! Vi är många som vet vilka dom är å möter jag nån av dom så kommer jag ha väldigt svårt att hålla tyst. Så vidrigt beteende mot en gammal människa… Stackars er mormor! Vi lider verkligen med henne.

Svar på kommentaren:
Eva 1 månad sen

Jag håller med, vi bor utanför Mariestad och känner till allt. Att nu få se Johannas mormor berätta med egna ord är fruktansvärt. När det är en så nära anhörig i familjen kan det ju inte finnas något alternativ att inte vilja lämna tillbaka.

Lämna tillbaka gåvan nu, det kommer nog bli jobbigt annars för hela familjen, alla vet om detta nu.

Marie.S 1 månad sen

Oj oj, ja här märks det tydligt att din mormor verkligen inte förstått.
Stackars, stackars henne. Han måste ge tillbaka hennes hus nu, detta är det värsta jag sett. :(

Cilla 1 månad sen

Att människor kan vara så här onda och såra sina nära. Det gör mig så ledsen. Johanna du har god kontakt med media och tv 4 morgon kan säkert ta upp detta. Vad säjer juristerna? Kram och ge dig aldrig! Cilla

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vilken härligt fredag! I Skövde hade vi flera minusgrader i morse men det känns som vi närmar oss jul mer och mer. Underbart! Nu får det mer än gärna komma snö också. …

Vilken härligt fredag! I Skövde hade vi flera minusgrader i morse men det känns som vi närmar oss jul mer och mer. Underbart! Nu får det mer än gärna komma snö också. …

Innehåller annonslänkar till Blueco. Här kommer mer tips på riktigt bra rabatt, i morgon är det Black Friday och jag vet många gillar att fynda om man letar efter julklappar eller har…