ANNONS

Höstnytt från Odd Molly och 20% rabatt

/


Hoppas ni fått en fin start på veckan! Nu är det verkligen mörkt och ruggigt ute, men då får vi mysa till det ännu mer inomhus istället. Det blir skönt att få in mer ljus och stjärnor framöver som lyser upp i mörket.
Men det finns annat kul som också lyser upp i höstmörkret, nämligen alla höstnyheter från Odd Molly! Åh så mycket fint det fått in nu.
Vill ni fynda lite höstnytt får ni hela 20% rabatt med min rabattkod! Toftby20 ger 20% rabatt på allt från Odd Molly och rabatten gäller en vecka från idag.

Eftersom vi är hemma mer nu gillar jag sköna kläder, finns det något bättre än sköna mjukiskläder. Men jag vill ändå känna mig ”klädd”, kolla in den snygga mysdressen i grått med rosa band, små volanger på sidorna, hur sött som helst. Och skön! Den är även gjort i 100% organic cotton.
Under varje plagg har ni en direktlänk till plagget jag har på mig. Men du hittar Odd Mollys hemsida med allt fint HÄR! Glöm inte min kod Toftby20 som ger 20% rabatt på allt.

Den här benvita tröjan var många som frågade efter på stories, kolla in detaljerna. Älskar den! Den finns HÄR. 


Det är mycket bruna och färger i rost nu, kika in DENNA. Snygg till vardag, men snygg till skinnleggings också.

Festlig blus! Den är något figursydd, knappar i fram och sitter fint på. Klicka HÄR. Tröjan HÄR, byxorna HÄR. Kolla den söta kanten i byxlinningen, och rosa band man knyter. Jag gillar mysdressar som inte är för tjocka, denna är så skön och söt på.
Älskar denna 🎀Hur snygg är inte den här jackan? Klicka HÄR. Färgen nästan glänser. Fodret är som en rosa karamell.Denna jacka hittar du HÄR. Något utsvängd, visst är den fin? Lyxigt foder.
Underbar klänning i mjuk velour som också är fin att ha hemma, jag kan gilla att gå omkring i klänning och inte bara myskläder, den är så skön! Fin till jul med tjockare strumpbyxor. Klicka HÄR. (kolla in den)

Hoppas ni gillar dessa sköna plagg lika mycket som jag, perfekt att fixa lite julklappar också, den grå mysdressen är kul att ge som julklapp och  skön att mysa i hemma i soffan.
HÄR har ni Odd Mollys Hemsida, koden Toftby20 gäller en vecka från idag!
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00