• 2020-10-28, 17:15
  • 4

Innehåller annonslänk

Japp. Ni läste rätt! Nu är det dags för årets första julbord! Vi är på väg ut till mysiga Åstols rökeri som ligger på den lilla ön norr om Marstrand. Åstols rökeri har inte bara öppet på sommaren utan kör hela året,  idag kör de en smygpremiär på årets julshow, så kul det ska bli!

För en riktig julälskare så är detta underbart att få njuta av julmat och julstämning redan nu.  Deras show kan ni läsa mer om HÄR.  Det är en fem-rätters meny, inspirerat från julbordet som börjar med varm glögg på bryggan, det blir underhållning med Patrik Isaksson och Jennifer Brown och massa kul!

Och idag har jag på min nya festblusen från Ellos, beställde en del svart och massa glitter förra veckan och vilket paket jag öppnade i helgen! Jag fullkomligt älskar den här tiden. Och jag älskar att få klä upp mig så fort det blir tillfälle. Varför spara på det? Middag, fest, hemmamiddag med familjen- jag går all in.

Den här söt/snygga blusen ska ni ha, passa på innan den tar slut. För det kommer den göra.

Klicka HÄR så hittar du rätt.

Byxorna finns HÄR! Tips!

2020-10-28 Johanna Toftby

Kommentarer

Stina 4 veckor sen

Detta vill jag ta med gubben på, du får gärna återkomma med hur det var.

Annika 4 veckor sen

Vad mysigt med ett litet julbord. Jättefin outfit! Jag älskar puffiga ärmar men på nåt vis så passar det inte alls på mig. Det blir för mycket puff på en liten människa. Trist.

Lotta 4 veckor sen

Halloj Johanna, visst är julen mysig.
Hur har det gått med dina kärnvärden? Jag har hb 108 och ferritin 18 men läkaren tycker det är ok, knaprar järn men inget tycks hjälpa. Mycket pirr i kroppen och trött, ska öka på dosen så får vi se
Ha en bra dag kram

Sussi 4 veckor sen

Jag älskar allt med julen också. Skulle vilja pynta redan nu men det får vänta till advent.
Odd Molly är mitt favoritmärke efter Desigual.
Du skrev så fint om änglabarn, ska be min väninna att läsa detta som också har ett barn i himlen. Ofattbart hur ni orkade igenom denna sorg.
Stor eloge till dej Johanna för allt du orkar skriva om.
Lycka till för din mormor också, stå på er!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg