ANNONS

Årets första julbord 2020

/


Innehåller annonslänk
Japp. Ni läste rätt! Nu är det dags för årets första julbord! Vi är på väg ut till mysiga Åstols rökeri som ligger på den lilla ön norr om Marstrand. Åstols rökeri har inte bara öppet på sommaren utan kör hela året,  idag kör de en smygpremiär på årets julshow, så kul det ska bli!

För en riktig julälskare så är detta underbart att få njuta av julmat och julstämning redan nu.  Deras show kan ni läsa mer om HÄR.  Det är en fem-rätters meny, inspirerat från julbordet som börjar med varm glögg på bryggan, det blir underhållning med Patrik Isaksson och Jennifer Brown och massa kul!

Och idag har jag på min nya festblusen från Ellos, beställde en del svart och massa glitter förra veckan och vilket paket jag öppnade i helgen! Jag fullkomligt älskar den här tiden. Och jag älskar att få klä upp mig så fort det blir tillfälle. Varför spara på det? Middag, fest, hemmamiddag med familjen- jag går all in.
Den här söt/snygga blusen ska ni ha, passa på innan den tar slut. För det kommer den göra.
Klicka HÄR så hittar du rätt.


Byxorna finns HÄR! Tips!

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00