• 2020-11-03, 19:05
  • 4

I morgon ska jag köra för att byta till vinterdäck, ner till Lexus i Jönköping och sedan tillbaka. Och jag ser bara fram emot det! Nu har jag haft min Lexus UX i tre veckor. Jag är kär! Den går hur bra som helst, smidig och snabb, så skön att köra. 

Jag har så länge velat ha just en Lexus sedan jag fick prova en på Lindströms Bil för några år sedan, den passar mig perfekt och är lagom stor för mina behov. Tjejerna älskar att köra den för de tycker att den är sportig och snygg. 

Därför jag får sitta i baksätet när de kör, hehe.

Men mest av allt älskar jag att över huvud taget ha en bil, det har inte alltid varit så.

När barnen var små hade jag inte råd med någon bil alls. Deras pappa fick bilen, jag fick möblerna och vi var överens när vi gick isär. Vi klarade oss bra utan bil, även om det var jobbigt i vissa perioder så anpassar man sig. Ändå saknade jag frihetskänslan, att inte behöva be om hjälp bara för att åka och handla lite mer än vad jag kunde bära i händerna. 

Lyckan var total när jag väl kunde köpa en egen bil igen, trots att den var gammal så tog den mig från A till B. Jag hade den gamla skrutten i flera år, men den fungerade och det var huvudsaken. Förutom när ena bildörren ramlade av till slut, det var inte kul! Gamla bilar som börjar krångla kan ju kosta massor med pengar. 

Nu är det skönt att få starta en ny bil som inte ska behöva börja krångla på länge. Jag kommer aldrig att glömma hur det var att inte ha råd, eller hur mycket jag fick slita mentalt och fysiskt för att ta mig ur den situationen. Det gör att jag kan njuta av känslan desto mer nu, att veta att jag förtjänat den.

 

 

Kommentarer

anna 3 månader sen

såååååååå synd om dig!

Millis 3 månader sen

Vad hände med ditt järnvärde?

Lotte 3 månader sen

Snygg bil👍

Jessica 3 månader sen

Den är du värd så njut!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Samarbete och reklam för Lindströms bil  Grattis Lindströms bil till er nya bilhall! Jag var på deras stora invigning och vilken kväll, så fint det blivit.  Jag är imponerad över deras personliga bemötande…

Här är min nya kärlek! Jag har kört Toyota tack vare Lindströms bil ett tag nu och kände att även om jag älskar bilen så ville jag ha något mer personligt. Något…

Idag har vi kikat på två stugor här uppe, så kul att åka runt och titta, drömma och tänk när man hittar något som känns rätt. Så spännande! Vi har kört längdskidor…