• 2020-11-04, 18:00
  • 16

För ett tag sedan var jag och Janne och blekte tänderna hos Anna på Göteborgs tandblekning. Jag tycker det är fräscht och snyggt med ett vitt leende, jag har turen att ha ganska vita tänder men det är skönt att få en uppfräschning då och då. Kaffe, the osv har en tendens att missfärga just mellan tänderna även om man är noga med borstning.

Vi går alltid till duktiga Anna på Göteborgs tandblekning, hon är underbar! Lugn, duktig tandsköterska och proffsig på det hon gör. De gör tandblekning med metoden Brilliant Smile som bleker dina tänder utan att de tar skada. Metoden är godkänd av socialstyrelsen, Anna är förstås utbildad tandsköterska och arbetar med tandläkare Atheer Gabban. Brilliant smile tandblekning är perfekt för dig som vill ha snabba och effektiva resultat på ett bekvämt sätt.

Visst känner man sig snygg när man ligger där med skenan?

Behandlingen tar ca 2 timmar och efter blekningen appliceras NanoSeal Total+ för att remineralisera emaljen. Detta minimerar biverkningar och gör att man alltså kan dricka och äta vad som helst 2h efter blekningen. Det ilade ingenting! Behandlingen gick superbra och vi lyssnade på en podd medan Anna blekte.

Hurra! Så bra allt gick. Jag var lite rädd för ilningar som jag var med om en gång, men den här metoden var fantastisk. Jag är superkänslig, hade hemska ilningar en gång men nu är metoden så mycket bättre och väldigt skonsam för tänderna.

Snyggt med vita och fräscha tänder även på män. (Perfekt att köpa som julklapp till din partner, haha.) Janne gör det dock självmant och gillar fräscha tänder.

Är du sugen på att få ett vitt leende eller ge bort ett presentkort? med min kod Johanna betalar du endast 2495kr, ord pris 4900kr. Du bokar HÄR eller här: [email protected]

Detta är även en perfekt julklapp! Vill du inte gå nu så kan du köpa presentkortet och gå längre fram.

Göteborgs tandblekning ligger centralt på Baldersgatan 8 nära spårvagnshållplatsen Ullevi Norra.

Ska ni gå till någon för att bleka tänderna kan jag verkligen varmt rekommendera Anna på Göteborgs tandblekning! Ni kommer gilla henne. De har även extremt coronasäkert så ni kommer känna er trygga.

 

 

 

 

 

 

 

2020-11-04 Johanna Toftby

Kommentarer

Liselotte 3 månader sen

Tack för tips! Jag ska unna mig detta.
Älskar din energi på din blogg Johanna!

Ing-Mari Noren-Bender 3 månader sen

Vad är det frågan om? Sitter ni och är irriterade för att någon bleker sina tänder? Antingen är ni avundsjuka eller också är ni så trångsynta. Man kan faktiskt unna sig något, även om det är corona. Nu om någon gång så känns det väl just så, att mitt i eländet vill man göra något extra när situationen är som den är. Jag blir så trött på glappet om missunnsamhet och avundsjukan. Hade jag dom pengarna skulle jag också bleka mina tänder\\ Ing-Marie

Anna 3 månader sen

Fy, jag skulle bara exploderat om jag hade fått kärringar som är moraltanter eller pekpinnar på allt.

Tack för en underbar blogg Johanna, läst den i många år. Jag gillar att du tipsar om allt, men även står upp för vad du tycker.
Fler bloggare borde skriva mer åsikter.

Monika 3 månader sen

Hej Johanna, tack för tipsen! Bokade tid nu och köpte även presentkort till dottern som önskade sig i julklapp.

Trevlig helg!

Hanna 3 månader sen

vi har en av de värsta situationer någonsín i sverige och du bleker dina tänder……

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 månader sen

Jag skrev FÖR ETT TAG SEDAN. LÄS hela texten.

Jag skrev: TIPSAR OM PRESENTKORT. FÖRETAG behöver också överleva. Gud så tröttsamt med ert tjafs när ni inte läser HELA texten.

Marie. J 3 månader sen

Hanna vi som är egna företagare och kämpar oss igenom denna kris är tacksamma för att Johanna skriver, jag tycker man kan köpa presentkort, hämta mat på lokala restauranger, man kan göra så mycket. Företagarna kommer gå under, många kommer bli arbetslösa annars.

Tina 3 månader sen

Eller så raderar du om kommentaren inte passar alla tycker olika och gör olika,liksom det som är spännande med människan 😉

Therese 3 månader sen

Sååå tröttsamt med Coronapoliser… bra tips Johanna!❤🙏

Lena 3 månader sen

Om jag måste välja så väljer jag livet. Förstår mardrömmen för många småföretagare men min egen säkerhet och min familjs går före.

Svar på kommentaren:
Anna 3 månader sen

Hej Lena

Jag kan meddela dig att skulle du varit i min och min mans situation skulle du inte sagt så.
Vi har kämpat hela året, nu har vi fått säga upp två anställda och dom gråter.
Vi kommer inte kunna ha kvar vårt företag mer. 😢

Linda 3 månader sen

Samma för oss. Kämpat som galningar med vårt lilla bolag, det är hemskt. :(

Marie 3 månader sen

Eller annars väntar man med behandlingar affärsbesök restauranger mm eftersom myndigheterna ber på sina bara knän att man inte ska göra något som inte är absolut nödvändigt .. ( antikroppar el inte riskgrupp el inte )🙏

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 månader sen

Eller så köper man presentkort som jag tipsade om. Jag gör allt för att även hjälpa företag som kommer GÅ UNDER om vi ska stänga ner Sverige helt. Tänk om du hade haft ett litet företag, tänk om du hade fått tvingas sätta ditt bolag i konkurs. Fatta vilken mardröm.

Så man ska även sätta sig in i småföretagarna nu.

Tina 3 månader sen

Ja det är klart du måste hjälpa småföretagarna annars blir du ju utan jobb,hjälp till och håll smittan nere,tänder och krogen finns kvar//

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 månader sen

Hej Tina

Nej jag blir inte utan jobb. Mina betalda arbeten finns online. Perfekt :)
Däremot väljer jag mer än gärna hjälpa småföretagare.
Och här inne skriver jag om vad jag vill.

Kommer fortsätta tipsa om bra restauranger, vill man inte gå dit kan man hämta take away.
Jag kommer fortsätta stötta företagare.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg