• 2020-11-06, 11:55
  • 7

Härligt med fredag, eller hur? Jag är på ett strålande humör, solen skiner och vi sitter i köket och jobbar men ska nog ut på en runda snart. Får passa på när det är ljust ute.

Vi följer förstås valet i USA, undra hur detta slutar, spännande nu. Ska göra lite amerikanskt tema när vi ska äta sen, man får göra det mysigt hemma nu när vi är mer hemma.

Ni var många som gillade ljusstaken jag visade i veckan, jag har tre stora fönster i köket och har två till likadana adventsljusstakar som ska stå där, men ska vänta ett litet tag till innan jag packar upp rubbet.

Nu har Ellos 20% på alla julbelysning, passa på att handla era julgrejer nu när det är rabatt och allt finns, så tråkigt när mycket är slut när det väl blir advent. Jag älskar alla förberedelser innan advent och fram till jul. Bästa jag vet att baka, pyssla, göra fint och mysigt.

Du hittar alla adventsljusstakar och stjärnor HÄR 

Ni var många som gillade den här ljusstaken, visst är den fin! Min är i svart och finns HÄR, grå HÄR, brunbetsad som är superfin HÄR. 

Och nej för er som ska ifrågasätta allt jag gör. Jag har inte julpyntat än. Jag driver en blogg och inspirerar och tipsar, därför skriver vi alltid om saker lite innan allt drar igång. Följer ni bakbloggar kör de julgodis för fullt nu till exempel. Men när jag tog fram den här ljusstaken i måndags fick den stå kvar. Om någon vecka ska jag börja ta fram lite adventspynt.

Vackraste luciatåget, den tog slut förra året men är påfyllt igen. HÄR. 

Inget julmys utan goda doftljus, Yankee Candle Christmas eve! Den är min absoluta favoritdoft, även Voluspa Mandarin/kanel är underbar. HÄR har du den. Slut precis överallt men finns i miniljus i tre-pack. Doften är kanel, ingefära, julig.

 Jag har massor med mer tips på bloggen om ni vill ha inspiration, sök adventstips i sökrutan högst upp så kommer allt upp.

Små söta hyacinter sätter jag i små glasskålar med glasstenar över. Skaka av all jord, klipp av rötterna och häll någon matsked vatten så blir de fina och växer inte upp så snabbt som om de sitter i vatten.

Hoppas ni får en fin fredag, vi ses på stories!

 

 

 

 

 

2020-11-06 Johanna Toftby

Kommentarer

Camilla 2 månader sen

Hej! Jag hittar inga svarta ljusstakar det står grå! Skulle vilja köpa svarta! Men ser dom ut som svarta eller?

Marie 2 månader sen

Mysigt med jul o advent ! Jag har likadana ljusstakar du köpt fast vita . Fina 😊
Ha en fortsatt härlig helg !

Sussie 3 månader sen

Tack för tips!
Beställde en hög adventsljusstake beige till köket. Ville ha en förra året men missade så då var det slut…..
Nu är man förberedd, hihihi
Gillar verkligen dina tips!!!

Siw andersson 3 månader sen

Fin ljusstake. Ja ska börja pynta nästa vecka. För ja ska göra en stor operation knäleds protest. Den 19. Så ja ser framemot att pynta.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 månader sen

Tack snälla Siw.
Åh ska du? Men skönt få det gjort. Då är det skönt att ha allt klart innan så du bara kan vila när du kommit hem.

Ha en skön kväll, snart Idol!

Kram

Stina 3 månader sen

Jag älskar julen, har köpt ljusstakarna i svart. De har t.om 35% rabatt nu.
Jag skulle önska att du körde en husesyn på instastory nån gång, älskar din stil hemma.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 månader sen

Visst är det en underbar tid <3 Men vet många som också tycker det är svårt. :(

Har de? OJ men det ska jag tipsa om. Visst inte, tusen tack för tipset!
Visst är de svarta snygga, så fina!

Klart jag kan göra det en dag!

Ha en fin kväll, kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg