• 2020-11-07, 18:00
  • 6

Innehåller annonslänk

Precis just nu blev det klart! Joe Biden vinner presidentvalet! Wohoooo!  Jag tror hela världen känner en stor lättnad nu. Herregud vilken rysare. Halleluja! För inte tala om att det är den första kvinnan (afroamerikansk) kvinna som vice-president. Fantastiskt!

Vad tyckte du? Rätt eller fel?

Jag, tjejerna och Janne åkte ner till Göteborg i förmiddags efter en långrunda med Lucy, måste bli mycket motion efter den här helgen, haha!

Ska snart göra ordning mig, men måste ju visa vad vi åt för frukost i morse. Är det presidentval så är det och jag älskar teman, älskar gå all in som ni såg igår. Så vi fortsatte med amerikanskt på bordet i morse och jag gjorde peanutbutter jelly sandwich på rostat bröd. Jag har inte jelly utan vanlig jordgubbssylt och har ni varit i USA är det inte konstigt att äta detta till frukost.

Riktigt gott, inte så nyttigt men vad gör det när det är presidentval och lördag! Just på helgen tycker jag man kan lyxa till det mer, varför inte köra ett nytt land varje lördag framöver? Jättekul ju!

Man steker bröd i smör eller rostar och breder smör på, sedan breder man jordnötssmör med crunch på en skiva, jordgubbssylt på den andra och lägger ihop. Jag skär dem i trekanter och lägger upp på tallrik.

Hur gott som helst och extremt amerikanskt.

Och ju mer paljetter desto bättre. Jag älskar glitter och paljetter just den här årstiden, kolla in den här klänningen! Så fin. Oavsett om ni är på julfest på jobbet eller hemma (framöver) så är det kul att klä upp sig.

Paljettklänningen HÄR. Märket är Joelle, normal i storlek och så skön kvalité. Man kan gå ner om man tvekar men den här klänningen är snygg när den är något lös på ärmarna osv. Jag gillar långa ärmar på en så kort klänning för då blir man mer “klädd”. Jag har barbent eller bruna/natur färgade strumpbyxor för jag tycker det blir för damigt och strikt med svarta. Jag har även stövletter, inte pumps.

2020-11-07 Johanna Toftby

Kommentarer

Jet Black 3 månader sen

Det är inte media som bestämmer vem som vinner ett val. Arizona har redan svängt tillbaka till Trump. Så ta inte ut någon i förskott. Det kan tom bli så att Nancy Pelosi blir president.

Ursäkta om jag är en blöt filt men valet i USA är långt från över.

K 3 månader sen

Ja, hela världen jublar över Biden men nästan halva USA gör det inte.
Hoppas innerligt det inte blir en massa tjafs och bråk nu för det har det varit nog av over there

Ingela H-Strömblad 3 månader sen

Hej Johanna!
Försökt att köpa produkter från Better You med din kod: Johannavip som ger 20% – fungerar ej. Varför? Är koden möjligen ändrad el. vad beror det på?! Tacksam för svar!

Lena M 3 månader sen

Jag är inte heller en pumps tjej… men älskar boots och kängor och sneakers. Dina stövletter är så himla snygga!
Visst är det en stor lättnad att Biden vann detta utdragna val. Nu kanske det kan läggas fokus på rätt saker i detta jätteland som vi alla är så beroende av.
Ha en fortsatt fin helg.

Ingrid 3 månader sen

Rätt att Biden vann.
Så snygg klänning, men synd den är så kort.
Lite längre och jag hade köpt den direkt. Jag trivs inte i en så kort klänning, men tycker det är fint på andra.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag har vi kikat på två stugor här uppe, så kul att åka runt och titta, drömma och tänk när man hittar något som känns rätt. Så spännande! Vi har kört längdskidor…

Idag har vi kikat på två stugor här uppe, så kul att åka runt och titta, drömma och tänk när man hittar något som känns rätt. Så spännande! Vi har kört längdskidor…