• 2020-11-09, 21:30
  • 14

Jag älskar att lyssna på poddar! Men jag hatar att höra mig själv prata. Så det var med blandade känslor som jag lyssnade på Skaraborgspodden med mig själv som gäst. Idag är avsnittet ute!

Att bli intervjuad av Johan Scharffenberg var däremot bara jätteroligt! Han var påläst och intresserad, intervjun handlar om hur jag byggt upp bloggen, mitt företag och även livet som ensamstående. Vi pratar om hur jag tog mig genom sorg och panikångest och där jag är idag. 

Vill du lyssna? Du hittar avsnittet där poddar finns på Podcast eller på spotify HÄR eller på deras hemsida HÄR 

Tack gänget på Skaraborgspodden, det var en stor ära att få gästa er. Vad kul det var!

Men jag lovar nu att aldrig mer säga ordet fantastiskt. Jag lyssnade på avsnittet på gymmet i eftermiddags och blev nästan full i skratt.

Fantastiskt, fantastiskt, fantastiskt… sluta, Johanna! Lär dig ett nytt ord! I fortsättningen ska jag be Janne slå något tungt i huvudet på mig varje gång jag säger fantastiskt. Och ni får lova att säga till mig när jag skriver det!

 

2020-11-09 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Lotta 2 månader sen

Du fick bli mitt promenadsällskap igår👍🏻😀! Vilken fin intervju! Som fd Skaraborgare var det extra kul. Visste inte att denna podd fanns.
Kram och tack för bästa bloggen💕

Maria B 2 månader sen

Fin intervju

Helena 2 månader sen

Hej Johanna ! Har följt dig länge på din blogg nu, som utlandssvenska tycker jag det är så roligt att följa det som händer lite runt och omkring hemma i Sverige. Tycker din blogg är så trevlig rakt igenom och att lyssna på din intervju bara bekräftade detta, ärlighet och genuitet är verkligen uppskattat. Fortsätt så !

Elsa 2 månader sen

Jag har inte hört på din podd ännu men jag ska göra det.
Jag vill bara säga att jag såg på dina stories då du försökte få Lucy ut på promenad. Så kul! Jag blir ju lite kär i lilla vovven. Hur fin som helst!

Jessica 2 månader sen

Vilken fin intervju!❤️ Jag tycker du har en härlig och ödmjuk inställning till både ditt företagande och livet i stort.

Barbro Franzson 2 månader sen

Bra snack!
Kul att höra lite mer inside hur det är att driva en blogg! Kul att det går så bra för dig! Har följt dig sedan småstadsdrottningar gick på Tv, (tror jag det hette). Sen var jag o min dotter i Michela’s butik när du var där. Kul att följa dig, tack för alla fantastiska recept! Du skriver på ett lättsamt sätt, inte alltför mycket text och uppblandat med bilder. Jättebra mix!!

Spindelulla 2 månader sen

Tyckte inte att det var så farligt, lyssnar nu 👍

Tina 2 månader sen

Fantastiskt där😉jag har levt med min panikångest så länge jag minns,lärt mig att andas rätt och bli upptagen i hjärnan så att inte ångesten får plats och tillgång till utrymme om jag vill fly.motion🏋️‍♀️träning yoga,golf och sist de bästa vovvarna vid havspromenaderna fantastiskt😉🐾

Ann-Sofi Hedström 2 månader sen

Så bra 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Agneta 2 månader sen

Anna Hallén och My Westerdahl har en podd ihop.Men My säger ordet liksom så ofta att det är outhärdligt att lyssna på.Om jag var Anna skulle jag säga till.Jag förstår inte hur hon står ut!

Anneli 2 månader sen

😁 jag har också reagerat på när du säger fantastiskt 😂, tror vi alla har något sådant som vi upprepar i alla meningar utan att tänka på det, så du är inte ensam 😁
Ska lyssna på podden sen, tror redan nu att jag kommer att gilla den, ja, att den är helt fantastisk ❤️👍

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Hahaha! Så är det. Tur jag inte sa en enda svordom i alla fall, det är hemskt.
Eller liksom. Ett tag tror jag att jag sa liksom när jag blev intervjuad.
Radio, Tv, intervjuer är ju sånna situationer där man kanske blir nervös och då kan det bli upprepningar osv.

Ha en fin dag! Kramar

Marie 2 månader sen

Så bra! Intressant att ni pratar mycket om företaget och allt jobb, tack för att du pratar om panikångest och svåra saker!

Lotta 2 månader sen

Jättebra avsnitt Johanna, lyssnade tidigare idag. Du är otroligt inspirerande!
Vilken resa du gjort.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.