ANNONS

Idag skulle vi åkt till Gran canaria

/


Idag skulle vi åkt till Gran Canaria. En vecka med sol och bad och ett jobb jag skulle gjort, men förra veckan valde vi att avboka. Jag kände i magen att det känns inte rätt just nu. Kluvet.
För man måste jobba. Detta är mitt jobb, men jag kollade med företaget och de förstod. Jag kunde flytta fram resan. Jag erkänner att jag tycker det är skit. Men jobbet och resan kommer bli av så fort det lättar.

Gran Canaria finns kvar, och jobbet flyttas fram. Jag måste ta mitt ansvar.

Hatar den här pandemin. Har haft covid-19, vet hur jobbigt det är. Jag lider med alla som blir svårt sjuka, sån tragedi 🙁 tänker ofta på de som kämpar i sjukvården, respekt till er.
Men fy vad trött jag är på skiten. Jag tror man måste få lov att säga så. För det är jag. Lider med de som blir av med sina jobb, som inte får jobba. Det är en katastrof för många företagare i Sverige nu. Och många anställda. Hela världen är kaos.
Ändå måste vi hålla ut. Jag tänker varje dag att detta är inte för evigt. Det går över. Vi måste hålla i. Vi ska ta oss igenom detta.
Jag tränar mycket, ute och går, pyntar hemma mer, lagar massor med god mat. Testar nya maträtter, ska göra massor med julgodis, jag ser så fram emot jul så jag nästan spricker, ska pynta sönder hela mitt hem, haha!

Idag har vi njutit av naturen och frisk luft, Lucy är däckad efter flera timmar uppe på Billingen, vilken dag vi fick! Jag älskar gå i skogen, älskar naturen och idag hade vi även med korv som vi grillade. Hur mysigt?
Nu har jag stått i köket ett par timmar, min älskade borg. Jag har gjort årets första julgodis- Wienernougat och förberett middagen. I morgon blir det saffransbullar.
Lucy säger god natt, hon är så trött, haha!

Här blir det grillad tonfisk till middag, wasabikräm och krispiga rotgrönsaker.
Ha en skön lördagkväll, kram på er alla
 
 

21

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00