• 2020-11-16, 21:30
  • 15

Nu när det är coronakaos så vi är ute och går jättemycket, det ger både energi och motion. Idag var jag och tjejerna uppe på berget och gick med Lucy, vi gick även på stigar inne i skogen och spårade med henne. Hon blir helt galen av lycka, hon älskar leta efter oss och springer snabbt som blixten så hon knappt hinner nosa, haha! Har ni mig på stories kan ni följa allt där, ni vet hur man gör va? Man klickar på profilbilden på instagram så hänger ni med mig dygnet runt. Nästan iaf :)

Jag skulle gå under om jag inte rörde på mig mycket, nu behöver vi det ännu mer, många är nog oroliga, vi kan heller inte göra så mycket. Hänga hemma hela tiden eller ligga i soffan funkar ju inte. Jag skulle bli deprimerad om jag inte rörde på mig.

Så vi är ute och går en gång på förmiddagen och även en långrunda på kvällen, på med reflexer och sen ut. Vi har även hantlar och redskap här hemma som vi kör styrketräning inne med.

Minst 15 000 steg om dagen som motion, förutom styrka och vardagsmotionen som att gå till affären osv.

Jag älskar att laga mat och kommer göra det ännu mer nu, har redan börjat med julgodis och massa annat kul jag ska tipsa er med, nu får vi göra det bästa av det och hjälpas åt! Coronaviruset är inte för evigt.

2020-11-16 Johanna Toftby

Kommentarer

Tina 2 månader sen

Min lilla Klara (tibetanskspaniel)vi knatar långt hennes vikt 6,4 och luktar och nosar(läsertidningen) sen kör vi agility och nose work ,häftigt min glädjespridare livslust.Klara och jag mot världen🐾

Tina 2 månader sen

Bra där att du muntrar upp dina läsare till ett härligt liv ute frisk luft och picknick röra på sig är lika viktigt som sömn,dom som är dina trogna läsare ser ju upp till dig😉ute liv i naturen!!

Eva 2 månader sen

Det är så härligt att vara i skogen💚 kan promenera i timmar! Är så rofyllt och så avkopplande.

Maria 2 månader sen

Så tråkigt att jag inte kan följa dej på Instagram, har försökt många gånger trycker men händer inget,följer många tränings och matinspererande konton.
Vill gärna inspekteras av din träning och go mat okså
Ha en go kväll/Mia

Svar på kommentaren:
Marie 2 månader sen

Googla hennes namn så kommer det upp ?

Sussi 2 månader sen

Finns nog inget bättre än att gå i skogen,så fridfullt och rogivande. Mina hundar älskar det och jag skakar av mej jobbet
och finner lugn. Verkligen att rekommendera om man har möjligheten :)

Susann 2 månader sen

Fantastisk bild 🔝 på Lucy i skogen

Anna 2 månader sen

Hej, vill bara säga att jag lyssnade på Skaraborgspodden när du var där och du gjorde det jättebra. Kanske starta en pod? Jag hade definitivt lyssnat 🤗

Bea 2 månader sen

Åh, vad härligt. Vill också röra på mig mer, men har så stora problem med extraslagen vid ansträngning nu igen. Måste kolla mitt järnvärde igen. Hur går det för dig med allt detta?

Therese 2 månader sen

Tack Johanna, för att du är en sån solstråle i mörkret. Det här läget tar knäcken på mig, men dina inlägg puttar mig lite framåt och uppåt ❤️

sara 2 månader sen

Hej Johanna, trogen följare och läsare här som är totalt beroende av träning, dels för att jag älskar det och dels för att jag har diabetes typ två och därmed är det väldigt nyttigt och bra för mig att träna. Nyfiken på hur du tänker kring att besöka träningsanläggningar nu? Jag kör flera spinningpass per vecka, men nu med skärpta restriktioner så sägs det att man inte ska besöka gym. Jag kommer inte att tolka ditt svar som expertis och är absolut inte ute efter att värdera ditt svar, men är som sagt bara intresserad av hur andra träningsfrälsta människor tänker dessa dagar. Sköt om dig!

Kamilla 2 månader sen

För mig blir det också massvis med vändor i skog och mark. Plus en och annan kvällspromenad med lurarna i öronen. Man får helt klart tänka om i dessa tider men skogen ger mig så mycket energi och ro

Annika 2 månader sen

Deppigt att man ska undvika gymet nu. Jag är inte bra på att piska mig själv till annat än jogg. Behöver pass för att få till träningen ordentligt.
Nåväl. Får väl lämna 2020 några kilo tyngre helt enkelt ;-)

Carola 2 månader sen

En hund är det bästa ”lyckopillret” man kan ha. Förstår ju att inte alla kan ha en hund men vi som har det får så mycket kärlek, lycka och gratis motion. Lite nyfiken på hur långa promenader klarar Lucy av att gå? Ha en fin dag ❤️🐶

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Ja det är helt underbart, så mycket kärlek vi får. Gör allt! Ansvar, lycka, kärlek.

Lucy kan gå långt för att vara så liten som 2,4 kg men hon mår bäst av ca 5-6 km. 2-3 km räcker gott och väl, men vi brukar gå två gånger per dag.
Går vi 8 km hänger hon med på det också men förstås i hennes tempo i slutet, då är hon ganska trött.

Ha en fin dag du också!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I helgen kom vi äntligen upp till Sälen igen, vilken vinter det är här uppe! Vi ska göra ett jobb och vi ska titta på en stuga i veckan, så spännande! Vi…

Hoppas ni fått en fin start på veckan, tänk att vi snart är förbi januari och det faktiskt redan märks att det är ljusare ute.  Även om jag älskar vintern är det…

I helgen kom vi äntligen upp till Sälen igen, vilken vinter det är här uppe! Vi ska göra ett jobb och vi ska titta på en stuga i veckan, så spännande! Vi…