ANNONS

Årets julvärd 2020

/

Åh, vilken underbar nyhet! Lars Lerin är årets julvärd 2020! Han är bara helt fantastisk tycker jag, vilken varm och härlig person. Ser så fram emot julafton nu. En ljusglimt mitt i allt coronamörker, det kommer bli bra. Så är det bara.


Tills dess får vi hålla ut, fortsätta hänga i. Jag kör mina 15.oo0 steg varje dag, vill ni hänga på? Vi kan peppa varann online här inne eller på instagram.


Jag går ut oavsett väder och jag får både motion och energi efteråt. Idag fick jag sällskap av fina Johanna som jag känt länge, hon var bästis med vår älskade Annica. Äntligen tog vi tag i att ses- utomhus förstås, avstånd på en långrunda uppe på Billingen i skogen.8 km gick vi trots blåst och regn, men så skönt efteråt. Jag har även gått 5 km till i eftermiddag när det slutade regna.Nu har jag storstädat, putsat fönster, städat, duschat blommor. Jag älskar att städa! Mormor har alltid städat som en galning, även mamma, när jag var yngre förstod jag inte deras passion för städning. Kunde inte förstå hur de orkade slita så. Mamma har ju varit väldigt mycket i Sjötorp och hjälpt mormor massor.Tänk när de skulle vårstäda alla stugor. Det är tre stugor förutom mormor och morfars hus de bodde i, mamma och mormor släpade ut ALLT i varenda stuga. Städade från golv till tak. Till och med alla tavlor. Allt åkte ut. Jobbade i trädgården, shit vad de slet. Allt var i tip top! Till skillnad mot nu…. när inte mormor fixar allt i trädgården så fint som hon gjort innan.


Dags att fixa klart här, i morgon ska allt adventspynt fram.


16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00