• 2020-11-21, 11:30
  • 5

Hallå på er denna stormiga lördag. Hoppas att ni mår bra! Jag och Marilyn trotsade blåsten och gick ut ändå och 10,2 km och 13.000 steg blev det, resten går jag med Lucy på en kortare runda i eftermiddag. Men vilken storm, höll på att blåsa bort.

För ett tag sedan var vi på restaurang Tvåkanten i Göteborg och nu snackar vi  mysig restaurang med fantastisk mat. Prisvärd meny och du får mycket mat med fina råvaror.

Jag överraskade även Janne med en middag där när han fyllde år i september, vilket lyft den restaurangen fått alltså. Maten är så bra!

Vill ni inte gå dit nu kan man hämta, jag tycker vi ska stötta restaurangerna så mycket vi kan nu. Vi har varit där tre gånger i höst, det är alltid lika bra. Jag gillar när maten håller samma kvalité, vissa restauranger kan vara på top en gång, nästa gång är det katastrof. Inte kul.

Vi beställde in massa plock, har ni inte testat deras krispiga, friterade risottobollar med tryffelmajonäs ska ni göra det. Bland det godaste jag ätit!

För inte tala om deras klassiska bookmakertoast. Så god!

Eller deras kantarelltoast. Himmel vilka smaker.

Micke som är med som delägare nu känner ni nog igen, han hade Lipp förut och är ett proffs inom restaurangbranchen. Alltid på plats och vill alltid göra det bästa för gästerna.

Här uppvaktar vi Micke på hans 50-årsdag men han jobbade förstås, men vi kunde sjunga och ge en liten present iaf.

 

 

 

2020-11-21 Johanna Toftby

Kommentarer

Anna 3 månader sen

Vet att du har koll på det här med olika skönhetsingrepp, bästa stället i Gbg för att ta bort hudförändringar i ansiktet med laser?

Anette 3 månader sen

Kul att du visar så fina bilder på Tvåkanten.
Där träffade jag min man för många år sedan.
Sedan har vi ätit middag där många gånger!
Jättegod mat ☺️

Nettan 3 månader sen

Hej, en fråga som inte har med detta inlägg att göra. Jag undrar vad du har för sorts smartwatch? Såg den på din arm i ett inlägg på insta.
Tack o må så gott!
/Nettan

Ulrika Hultberg 3 månader sen

Hej Johanna !
Vi har ingen blåst i Perstorp i Skåne
Vi har bara regn och grått. Jag har julpyntat och städat idag . Det känns skönt. Jag tog en promenad i morse och såg ett rådjur.
I morgon ska ska jag och gå en långpromenad.
Ha en bra helg .
Kram Ulrika

Rebecca 3 månader sen

Så gott det ser ut! Och så fin inredning :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…