ANNONS

Sprid kärlek med Årets Nätängel!

/

Vi pratar för lite om nätkärlek! Det är så lätt att snöa in sig på allt det dåliga på internet, särskilt för alla som blivit utsatta för näthat. Men de allra flesta människor man träffar på nätet är varma, fina och kärleksfulla. Vissa är rena änglarna! Därför är jag så glad över galan Årets Nätängel, som sänds ikväll klockan 20.00 på Facebook/Årets Nätängel. Klicka HÄR för att se galan! 


Jag har varit drabbad av en stalker i många år som gick så långt att hon dödshotade mig och min familj många gånger. I våras blev hon dömd på alla fem punkter. Det var en skön känsla, framförallt för att visa andra att det är olagligt att hota oavsett om det är på nätet eller verkliga livet.

Årets Nätängel arrangeras varje år av mySafety Försäkringar för att uppmärksamma hatet på nätet, men framför allt för att hylla de goda krafterna. Det är en så härlig inställning, att motarbeta det onda genom att hylla det goda. Vi får aldrig blunda för hemskheterna, men heller aldrig låta dem ta över så vi glömmer allt fint som människor gör, på nätet eller i verkliga livet.

Konferencier för galan är Sofia Wistam och på scenen uppträder Wiktoria, Myra Granberg och Jacob Frohde, men allra viktigast är vinnarna och alla andra som hjälpt till att sprida nätkärlek under året.

Passa på att ge dem kärlek tillbaka genom att se galan och sprid den med #åretsnätängel. Och glöm aldrig att själv ge #mernätkärlek, det behöver vi allihop i dessa tider.

 
 
 
 
 

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00