• 2020-11-24, 16:28
  • 2

Lindex har en fantastisk Black Week rabatt! Nämligen 25% rabatt på alla klänningar och kjolar idag och i morgon onsdag.

HÄR hittar du allt!

Har ni ändå tänk att köpa något fint till jul, eller ge bort i julklapp är det perfekt att handla nu. 25% rabatt gör mycket. Jag har DENNA svarta kjolen jag ska fota lite senare och visa er, hur söt som helst och i skinnimitation. Fint med en stickad tröja till för att bryta av, eller en enkel top istoppad. (Normal i storlek.)

Sedan ska man inte handla bara för att. Behöver man plagget? Vad kan jag ha till? Men har man tänkt att handla klart det är smartare att köpa när det är bra rabatt på nyheter i butiken.

Smart tips är att fundera vad man kan använda till osv… Jag gillar att kunna variera kläderna. Det är kul att göra om plaggen, en klänning med skärp i midjan eller en tröja under om det är kort ärm mm.

Har du kläder hemma du inte använder? Finns massor med olika loppis, FB grupper, second hand mm på nätet. Eller skänka till kyrkorna, jag har släpat kassar till Frälsis många gånger, kolla upp där just du bor om kyrkorna tar emot kläder som kommer till användning.

 

2020-11-24 Johanna Toftby

Kommentarer

Sari Salonen 2 månader sen

Älskar när du lägger ut om kläder men just nu blir man bara deppig pga covid restriktionerna.Får så mycket inspiration från dig med alla dina outfits. Har arbetskläder som jag har konstant (jobbar på ett byggvaruhus) och nu åker jag bara hem och drar på mig mjukiskläder eller träningskläder:(. Det blir inga julfester, glöggmingel eller andra orsaker till att dra på sig finare kläder, tyvärr. Samtidigt har man sparat en jäkla massa pengar till annat. Vill bara påpeka att detta inte är någon kritik mot dig Johanna utan fortsätt att förgylla våra mörka dagar med dina inlägg så det finns något att drömma om till våren förhoppningsvis. Stor julcyberkram. Sari

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Hej Sari!
Förstår dig precis, men jag tänker inte deppa ihop. Går i sköna myskläder också men det funkar inte hela tiden. Då skulle jag bli deprimerad.

Man vet ju hur man mår efter en veckas förkylning med feber och man bara gått runt i myskläder. Man känner sig som ett vrak. Man blir piggare bara man fått duschat, gjort ordning sig, ta på sig fina kläder.

Vi umgås med familjen, lever du ensam kan du träffa några fler.
Jag tycker inte vi ska deppa ihop och bo i myskläder vecka ut och vecka in, för då kommer vi till slut bli deppiga på riktigt.

Jag tar alltid på mig något fint och dukar fint på helgen, oavsett hur många vi är.

KRAM till dig!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg