• 2020-11-24, 20:30
  • 0

Jag är så glad att tipsa om detta! För vet ni vad. Idag börjar Ideal of Swedens pangrea! Det är nämligen 50% rabatt på hela sajten, det finns hur mycket snygga skal som helst, tillbehör och massa kul. Tänk vilka julklappar ni redan kan få klart nu.

Dessutom får ni en extra kod från mig som ger er ytterligare 5% rabatt utöver 50% rabatt! Skriv koden TOFTBY i kassan så dras hela rabatten av. Ideal of Sweden finns HÄR.  

De har mobilskal till alla telefoner, glöm inte kryssa i vilken modell du beställer till så du får rätt.

Kolla in denna snygga mobilväska, men den är inte bara för mobilen. Det är som en liten snygg handväska/clutch. Man får ner en hel del grejer, men ändå är den liten och smidig. Och så galet snygg. Den lilla väskan är till dina airpods, visst är den söt? Tänk vilka mysiga julklappar, Marilyn gick fram direkt till båda väskorna när jag fotade förut och tyckte de var så fina. Den lilla finns HÄR. Den lite större HÄR. Finns även fler snygga väskor HÄR. 

Jag har en Iphone 12 och beställde ett par nya skal, dessutom ett nytt glasskydd. Perfekt att ge bort i julklapp, ett nytt skal och ett skydd som skyddar glaset, hur många gånger har man inte stått där och svurit… över den där störande sprickan. Nu har jag alltid ett skydd över glaset. Finns HÄR. 

Det finns mobilladdare i samma mönster så du kan matcha, även väskor och massor med kul, missa inte ringarna man sätter som magnet på baksidan av telefonen så tappar du den inte. Eller som stativ när du ska kolla film eller recept i köket.

Du hittar allt HÄR. Missa inte koden TOFTBY som ger er 5% extra utöver 50% rabatt!

2020-11-24 Johanna Toftby

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg