• 2020-11-26, 12:02
  • 1

Innehåller annonslänkar

Tre dagar kvar till första advent. Underbart! Här skiner solen precis så jag ska stänga datorn efter jobb sedan före åtta, tar alltid ett par timmas paus mitt på dagen, vet att det är lyx men jag sitter mycket på kvällarna och jobbar. Fördelen med eget företag är helt klart att jag äger min tid. Älskar det!

Första tipset, Ellos har 50% rea HÄR och 20% rea på alla märken HÄR! 

Sötaste klänningen i guld/skimmer är DENNA. Jag har den i byxdress från förra året men Ellos har samma tyg nu men en lång klänning istället. Tänk på julbordet, (ja man får äta med familj, även äta ute med de närmsta) Eller på Nyår. Den är så fin!

Har ni börjat pynta hemma? Om ni saknar något till advent och jul har jag massor med tips.

Kolla in detta: All julbelysning HÄR. Nu är det 35% rabatt, så kul när man kan fynda redan innan jul, haha.

Mina favoritljusstakar har tagit helt slut hos Ellos men de finns HÄR– dessutom för 35% rabatt. Så glad att jag beställde dem, har i mina tre stora fönster i köket.

Ljuskronan jag har lagt på bordet frågar många var den kommer från- Den hade jag med upp till TV4 när jag dukade inför advent och juldukning på Nyhetsmorgon förra året.

Klä den med granris och tall så blir det maffig. Häng den i taket eller lägg den på bordet. Klicka HÄR så hittar du ljuskronan.

Så. Om ni inte vill hänga er ljuskrona, lägg den på ett bord.

Ni frågar ofta var jag hittat mina höga ljusstakar och jag har ganska många olika. Jag tycker det är fint att ha flera stycken i en grupp. Olika höga. De jag ofta har på matbordet är Skultuna men jag har även enkla, billiga. Blanda är kul!

Letade lite på nätet och hittade DESSA som var snygga! Även DENNA är underbar från AG home. Hittade även en HÄR som är superfin. Blanda dina ljusstakar, det blir så fint.

Har du gamla ljusstakar, ta fram dem. Det är extra kul om det finns minnen i dina saker du har framme.

NU skiner solen, dags att ge sig ut på en runda!

 

 

2020-11-26 Johanna Toftby

Kommentarer

Anita 2 månader sen

Dina bilder är så fina man känner verkligen att det snart är jul. Har också tittat på julfilmer på tv så mysigt.
Jag har pyntat till advent satt in hyacinter och tänt doftljus.
Snyggt med höga ljusstakar de från Jotex har jag jättefina har även ett set från Royal Desingne som är fina.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg