• 2020-11-27, 14:30
  • 7

Hur har ni det? Så härligt med helg! Vad roligt att ni är så många som är med och kör 15.000 steg om dagen. För två veckor sedan bestämde jag mig för att köra minst 15.000 steg per dag, som motion. (Inte vardagsstegen) Detta är det bästa jag gjort, jag mår så mycket bättre! Det blir runt 1,2 mil varje dag, rask PW/löpning. Ibland en runda på förmiddagen och en på kvällen. Ibland i ett sträck.

Jag har DENNA stegräknare. Så nöjd! Gillar att den är liten och smidig, hade en större förut som bara var i vägen på armen kändes det som. Du kan se allt i denna, även sms mm så slipper du hålla på med telefonen när du är ute.

 

Och nu händer det grejer! Orkar så mycket mer, sover 7,5 timmar i snitt per natt. Tappat i vikt, men framförallt är jag starkare mentalt. Covid höll på att knäcka mig och jag är övertygad att vi behöver mer rörelse nu än någonsin. Vi kan inte bara sitta i soffan hela kvällarna, testa att kör en utmaning med er själva. Kör i er takt.

Underställ i 100% ull har jag alltid, inget annat material nu när det är så kallt och man svettas mycket på rundorna. Tröja HÄR. Tights HÄR. (Har tunna vindbyxor över) Så värt lägga ett par extra kronor på ett bra underställ som är i tunn ull. Lovar att ni kommer älska det materialet om ni rör på er mycket.

Jag tror faktiskt att alla mår bättre nu av att röra sig mer än vanligt med tanke på vilken tuff situation vi befinner oss i.

(Uppe på Kungshöjd i Göteborg  idag, så härligt med blå himmel)

Några skriver till mig att de blir provocerade att jag minsann kör 15.000 steg som motion för det hinner minsann inte alla att göra. Nej, men kör det ni hinner förstås. Det viktiga är att komma igång, att utmana sig själv och känna att man mår bättre.

Rörelse ÄR dessutom medicin. Häng med ut på våra rundor nu, vi peppar varann!

Härligt med fredag och sol, jag var uppe vid 06 idag och storstädade hela hemmet, nu är det vara två dagar kvar till första advent. Och ikväll missar vi inte Idol! Jag tycker de är helt fantastiska alla fyra som är kvar. Men ska rösta och håller lite extra på Nadja. Vilken stjärna! (Kaspar också så galet bra)

 

 

 

2020-11-27 Johanna Toftby

Kommentarer

Karin 2 månader sen

Mitt mål är att komma upp i 7000 steg varje dag.Använder telefonen när jag räknar.
Men även att slippa tänka steg och bara gå ca 40 min.
Tyvärr så klarar min kropp inte mer utan få så ont i alla leder.
Så om någon har tips på att gå långt utan att få ont i leder så tar jag gärna emot.
trevlig helg.

Erika 2 månader sen

Provocerade för att de inte hinner gå 15000 steg ? ??… Allt går bara viljan finns där . 👊Gå mer steg ena dagen ex så kan du gå mindre nästa.
Tar Max 1,5 – 2 timme beror ju på takten 😊.
Samr om man nu blir provocerad av detta varför läser de din blogg🤔, svenska avundsjukan !
Heja dig Johanna 🙌 . Jag försöker gå minst 10.000varje dag . Ibland blir det mer ibland mindre men man mår så mkt bättre ,bara ar ekoma ut och röra på sig och bäst av allt är att pw är gratis👊😜

Eva 2 månader sen

Härligt med promenader 🙏Undrar Hur lång tid det tar att gå 15000 steg? På ett ungefär?
Ha en fin helg⭐⭐⭐

Mona 2 månader sen

Tack för att du delar med dig, jag har börjat gå till och från jobbet. Jag får upp mina 15000 och liter mer. Mitt problem är skor nu när det är kallt, har du tips på skor?

Svar på kommentaren:
Carolin 2 månader sen

Testa Icebug – toppenbra. Ännu bättre med dubbar undertill. Då kan man gå på, utan att riskera att halka. Är så nöjda med mina.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Jag har icebug! ;) grymma!!

Carina 2 månader sen

Kör också som mål att gå 15000 steg om dagen, har gjort det några år nu, delar upp det på tre rundor, jobbar mycket hemma nu och då kan man klämma in en lunchrunda också, såå skönt att röra sig när man har ett stillasittande jobb.

Trevlig helg!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg