ANNONS

Första advent 2020

/


Innehåller annonslänkar
Så är dagen här! Det första ljuset tänds. Glad första advent alla här inne! Jag hoppas ni får en fin första advent med ljus och kärlek, kanske baka något gott och njuta av lite mysigt adventspynt hemma.

Jag räknar ner till julafton och kommer gå all in, nu börjar den mysigaste tiden på hela året tycker jag. Allt är pyntat förutom granen och julpynt. Det vill jag hålla på någon vecka till, mamma pyntade alltid med alla stjärnor och adventsljusstakar först, ingen gran till första advent inte. Och jag gör exakt samma sak.

Städar som en galning en hel vecka, från golv till tak. Sedan ska advent in, julbaka och pyssla, sedan ska granen och lite mer röda julsaker in. Visst är det märkligt att traditioner förs vidare. Och jag älskar det.Vita snöblomman från Watt&Veke, jag har den stora och den är slut på många ställen men det finns en mindre HÄR! Blir vackert ljus.

Ljusstaken är Georg Jensen HÄR. Grym rabatt på den nu. Jag har den även när det inte är jul.Nu ska jag och Janne ut och gå, dags för dagens 15.000 steg!

Bor i mitt älskade underställ i ull, tjatar men jag lovar ni kommer tycka alla rundor blir roligare om ni har ett bra underställ som andas när ni svettas i kylan. Detta är smidigt och skönt! Tröjan HÄR. Tightsen HÄR. (investering)
 

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00