• 2020-11-29, 12:08
  • 6

Innehåller annonslänkar

Så är dagen här! Det första ljuset tänds. Glad första advent alla här inne! Jag hoppas ni får en fin första advent med ljus och kärlek, kanske baka något gott och njuta av lite mysigt adventspynt hemma.

Jag räknar ner till julafton och kommer gå all in, nu börjar den mysigaste tiden på hela året tycker jag. Allt är pyntat förutom granen och julpynt. Det vill jag hålla på någon vecka till, mamma pyntade alltid med alla stjärnor och adventsljusstakar först, ingen gran till första advent inte. Och jag gör exakt samma sak.

Städar som en galning en hel vecka, från golv till tak. Sedan ska advent in, julbaka och pyssla, sedan ska granen och lite mer röda julsaker in. Visst är det märkligt att traditioner förs vidare. Och jag älskar det.

Vita snöblomman från Watt&Veke, jag har den stora och den är slut på många ställen men det finns en mindre HÄR! Blir vackert ljus.

Ljusstaken är Georg Jensen HÄR. Grym rabatt på den nu. Jag har den även när det inte är jul.

Nu ska jag och Janne ut och gå, dags för dagens 15.000 steg!

Bor i mitt älskade underställ i ull, tjatar men jag lovar ni kommer tycka alla rundor blir roligare om ni har ett bra underställ som andas när ni svettas i kylan. Detta är smidigt och skönt! Tröjan HÄR. Tightsen HÄR. (investering)

 

2020-11-29 Johanna Toftby

Kommentarer

Sofie 2 månader sen

Tack för alla superbra tips! 🙂 Behöver ett nytt underställ och tkr detta verkar superhärligt men så tveksam på storlek? Vad har du för storlek i ditt? Kan tänka mig det skulle passa 🌟

Yvonne 2 månader sen

Tipsa gärna om vilka slags kläder du har utanpå underställer. Tycker det är svårt att klä sig lagom varmt.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Jag har skrivit det men kanske lätt att missa om man inte är här inne varje dag.
Men ska skriva igen! :)

Siw andersson 2 månader sen

Hej. Var har du köpt kuddarna med julgran. Det ser så mysigt ut hemma hos dig. Bra att du visar heminredning och maträtter. Kram siw.A

Karin 2 månader sen

Trevlig advent.
Var hittar man så fin bords ljusttake i porslin.Pris.

Ulrika Hultberg 2 månader sen

Glad advent. Jag följer även dig på instragram. Ha en bra dag
Kram Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg