• 2020-11-29, 21:42
  • 4

Innehåller annonslänkar

Sista chansen att fynda hos Ellos för 25% rabatt på ordinarie priser, HÄR hittar du massor med samlade julklappstips. Jag gillar när de har lagt in massor med roliga tips, inte bara kläder utan något som passar all. Sånt kan jag sitta och skrolla, kika och planera julklappsinköp. Jag beställde precis fyra julklappar till tjejerna som jag tror blir jättebra!

Helsvart klänning, vidd nertill men nättare upptill, hur snygg klänning? Jag gillar helsvart ibland, jag känner mig fin och lite uppklädd, elegant men ändå avslappnat.

Denna kommer ni gilla, helt ljuvlig i kvalitén, dessutom 25% rabatt nu! Klicka HÄR. 

Ett annat tips! Jag älskar Caroline Swedboms smycken och har armband och örhängen, en del ringar också. Jag blandar armbanden och tycker de är så fina. Ellos har fått in märket och kolla in allt HÄR. Julklappstips!

Nästa tips, kontrast mot festkläder är mina älsklingstofflor. Jag hade slitit sönder de förra och både och tjejerna behövde varsitt par. Dessa är de bästa tofflorna jag haft. Shepherd. Klicka HÄR om du letar efter sköna tofflor till dig själv eller ge bort som julklapp. Också 25% rabatt!

2020-11-29 Johanna Toftby

Kommentarer

Hanna 2 månader sen

Du ser verkligen STRÅLANDE ut! Blev så inspirerad av ditt promenad-inlägg tidigare och bestämde mig genast för att anta utmaningen. Håller mig dock till tiotusen steg eftersom min form inte är den bästa för tillfället. Stor kram och hoppas att du får en fin vecka!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Tack Hanna! Vad glad jag blir! Jag mår så otroligt mycket bättre, det är så skön känsla!
Kul att du hänger på, 10.000 steg som motion är ju jättebra.
Man börjar i sin takt, sedan kan man öka, eller variera. En dag något mer, en dag något mindre.

Ha en skön fortsatt dag, 24 dagar kvar till julafton! :)
Kram

Dw 2 månader sen

Tror jag köper ett par tofflor till mig själv i julklapp haha. Jag vill tipsa dig om en mysig webbbutik som heter karlavägeninredning,hon finns även på instagram med fina inspo bilder. Sök på karlavägeninredning. Kul att stötta mindre företagare i dessa tider. Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Jag köpte till mig själv, haha!

Älskar sköna tofflor nu när vi är hemma mer.

Åh vad roligt, den ska jag kolla in. Håller helt med, det känns viktigt.

Kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg