• 2020-12-01, 14:43
  • 2

Nu har jag ett riktigt trevligt julklappstips till er, nämligen min bok Middag hos mig! Vi tryckte en tredje upplaga i somras tack vare stor efterfrågan och vi har ett litet antal böcker kvar. Ni är många som frågat om vi kan köra en rabattkod inför jul och det klart vi ska göra det!

Nu kan du fynda min bok för endast 169kr och skriv Johannatoftby i ett ord när du beställer så dras rabatten av i kassan. HÄR hittar boken hos mitt förlag.  Spelar ingen roll om du skriver namnet med stora eller små bokstäver när du skriver koden.

Boken är på hela 240 sidor, massor med recept, dukningstips och mycket mer. Boken har varit väldigt populär att ge bort som present eller julklapp så passa på nu!

Massor inför julen, sedan middagar med “lilla familjen”, middagar om du vill göra en romantisk middag med din partner, för barnen, middag för många, studenten, kalasen och mycket mer.

Det finns frukosttips, smoothie och massor med goda, enkla vardagsrätter. Boken är inte en vanlig receptbok, det är berättelser kring maten och alla högtider i alla kapitel också.

 

 

 

 

2020-12-01 Johanna Toftby

Kommentarer

Anneli 2 månader sen

Jag använder också boken ofta, superbra recept, verkligen ett bra julklappstips 👍👍

Jessica 2 månader sen

Jättebra bok 😃 Använder den flitigt här hemma 👩‍🍳

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg