ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kladdkaka med saffran och mandelmassa

/


Det känns pirrigt och underbart att vi äntligen är inne i december, bara 24 dagar kvar till julafton! Idag har jag och Janne varit ute på en långrunda på 1 mil, det är verkligen skönt att kommit in i mina 15.000 steg nu. Jag går över 1 mil om dagen, det gör massor för kropp och själ. Hur går det för er? Jag vet många som kör 10.000 steg varje dag som motion, det är ju grymt att köra ett mål om dagen för då blir det lättare av.


Så vacker utsikt uppe vid Mastuggskyrkan. Skönt jobbigt att gå uppför där och ner igen mot Slottsskogen, sedan hemåt. Vi gick en mil och hade bra tempo så det kändes skönt.


Jag har varit på stan i Göteborg och fixat lite inför Lisa-Maries födelsedag på torsdag, så mycket julpynt det är överallt, julgranar som lyser upp och alla ljus.




Nu till något annat gott! Förra året bakade jag en kladdkaka med saffran och mandelmassa och just DENNA ska jag baka i morgon. Har ni bakat den? Så god! Låt den gärna stå en dag i kylen så blir den så där seg och god.
Receptet finns HÄR. 
Tips om ni har saffran hemma och vill göra något gott till helgen!





8

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00