• 2020-12-04, 19:45
  • 6

Idag fyller vår fina vän Hélen 50 år! Stort grattis älskade vän på din dag! Hon skulle haft en fest med middag och allt med sina vänner, men fick ju ställa in… Som hon förstås var ledsen över.

Men hon har verkligen ändå gjort det bästa av det och vi ställde inte in- vi ställde om! Så i smyg har vi planerat att överraska henne med en annan grej, planen var att jag skulle vara där en stund på eftermiddagen idag. (vi ses och jag har antikroppar) Men det blev inte “bara jag” utan hela gänget som skulle varit med på middag var med som en stor överraskning online istället!

Janne körde dit mig och var med och sjöng Ja må hon leva!

Hurra på din dag Helén!

Vi har planerat och tränat i veckan på Zoom möte så allt funkade med tekiken, alla var uppklädda, hade ett glas champagne i handen och gissa om Helén blev chockad! Jag fick skicka upp henne på andra våning för att “fixa en grej”, sedan plockade jag upp datorn, ställde den mitt på bordet och satte på Stewie Wonder Happy Birthday högt ur högtalarna.

Sonen Fritz hjälpte mig i smyg.

Sedan ropade jag ner henne. Har ni mig på instagram/stories kan ni hela filmen, man gråter… det var det finaste jag sett! Hon tappade det nästan… så rörd blev hon. Hon var i chock, haha!

Datorn stod rakt fram när hon kom in i rummet så hon såg alla fina vänner där, uppklädda och så fina. Det var så fint!

Jag tror det betyder mer än vad man kan förstå när man överraskar, det går ju faktiskt att “vara med” ändå trots allt. Även om vi ser så fram emot att få ses på riktigt alla och fira hennes 50-årsdag framöver så blev detta så bra!

SÅ mycket blomsterbud hon fått under hela dagen! Underbart att bli så uppvaktad.

Jag har känt Helén i över 25 år och när vi umicks när barnen var små hade jag alltid med mozartkulor när hon hade middag den här tiden på året eller om hon fyllde år. Hon älskar mozartkulor. Så det gjorde jag igår kväll och hade med. Sedan vita amaryllis och framöver ska vi på Upperhouse i Göteborg på SPA och äta lunch och dricka bubbel.

Ikväll ska två vänner dit på middag som hon också träffar regelbundet och hon var så nöjd och glad över allt märkte jag.

Jag och Janne är på väg mot Göteborg nu, i morgon är det sista dagen på Movember travet, missa inte det. Du hittar allt hos Jannes facebook! 12 stänger insamlingen. Halva insatset går rakt in till Movember. Så fint och så mycket pengar han samlat in.

Underbart att få klä upp sig lite, det är ju inte så ofta, men oavsett om man firar med familjen hemma eller ska träffa en vän så är det väldigt roligt att få piffa upp sig.

Klänningen kommer ni få kul i, det vet jag! :) Den finns HÄR: 

2020-12-04 Johanna Toftby

Kommentarer

Rabato 1 månad sen

Försenat allt det bästa! Du ser fantastisk ut, jag skulle drömma om att se ut så här i din ålder!

Anette 2 månader sen

Åhh vilken fin klänning , hur är den i längden , jag är 1.70 , men den sitter fint på dig, och visst är du ganska lång? Hi hi tänkte så den inte blir för kort, men då kan en reta alla ”tanter ” 😂😍

Jag vill också säga , det du gjorde för din väninna när hon fyllde 50 , så himla fint gjort , du ordnar alltid så fint 😍

Och angående , julpyntet , då mysigt och fint, jsg mår bra se att se det , och blir inspirerad😍❤️ Julen är en så fin och mysig tid , älskar den❤️🎄

Och sist men inte minst , du och din Janne , så goa och fina😍

Kramar från Norr🎄😍

Helene 2 månader sen

Vad fint gjort av dig Johanna.
Stort GRATTIS till dig Helen

Jessica 2 månader sen

Vilken häftig och minnesrik uppvaktning! 🎁💖

Anneli 2 månader sen

Vilken fantastiskt fräsch 50-åring!! Stort grattis 🎉🍾🥳….. perfekt uppvaktning 🥳🥳🥳🥳🥳😳😳

Kristina.E 2 månader sen

Jag har anat att du är en otroligt fin vän och inspirationsflöde så jag tror att du gav din vän en fin kväll. Jag vill bara säga att jag tycker du är en inspiration källa när det gäller god mat och hur du resonerar i andra viktiga frågor.Kram kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg