• 2020-12-07, 16:38
  • 6

Innehåller annonslänkar

Hoppas ni mår bra och hade en fin andra advent igår! Janne och jag har precis varit ute på en långrunda i mörkret. Hur mörkt är det inte idag? Herrgud. Varför försvann snön! Hoppas det ska snöa igen, älskar de vita snölandskapet. Men 1 mil har vi precis gått med bra fart och uppför Billingen och en runda inne i skogen.

Nu har vi ätit rester efter middagen igår och ikväll ska jag pynta granen! Nu kommer jag öka och trappa upp pyntet. Precis som min mamma gjorde. Älskar att ta fram lite mer och mer,  pynta är ju halva nöjet, samma med middagar. Att duka är kul!

Men först lite tips på snygga byxor. Vi bor i myskläder men har bestämt oss att ändå klä upp oss några dagar i veckan. Måste det för att känna sig piggare, äta en god middag och göra sig fin är ju supertrevligt. Kolla in dessa!

Svarta skinnimitation med mjuk insida. Inte varma och klibbiga som en del fejkskinnbyxor är. Dessa sitter superfint på. HÄR. 

Mina skor HÄR. (förra året och använt massor men finns i lager igen. (Blusen från Blueco)

Svarta med dragkedja har jag på mig idag HÄR. 

Ni frågar ofta vad jag har för skinnleggings, nu har jag hittat DESSA jag tror ni kommer gilla. Fint till en stickad tröja, eller en festblus eller tunika om ni vill ha längre.

Kommentarer

Annika Wadenbo 4 månader sen

Tack för dina tips på kläder. Du har bra smak🤗 Skinnbyxorna från ellos👌🏼

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Vad roligt! Visst är de snygga! Bra pris och sköna.

Kram Johanna

Lena M 4 månader sen

Åh, så sjukt snygga leggings, och hela outfiten ser strålande ut. Tack för att du finns med all härlig läsning. Ibland är det skönt att bara få vara lite “ytlig” i allt svårt som omringar oss. Att njuta av flärd och bling.
Här hemma ska maken ut och hugga oss en gran idag. Jag saknar också snön, nu är det jämngrått överallt.
Stor kram.

Anna 4 månader sen

Beställde två par. :) Letat efter liknande och bra pris också!

Linda 4 månader sen

Snyggt Johanna!

Kuddarna i bakgrunden, är det dom du köpte till båten? Så fina!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Hej!
Jajamen , de köpte jag plus några till från Lexington som vi har i båten.
Nu är all inredning från båten inne eftersom båten är uppe på vintervila. 😍

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…

Hej från sjukhussängen på Calanderska! Idag har jag opererats och just nu känns det som om jag blivit överkörd av en ångvält. Det har varit ett tufft år och de sista veckorna…

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…

Hej från sjukhussängen på Calanderska! Idag har jag opererats och just nu känns det som om jag blivit överkörd av en ångvält. Det har varit ett tufft år och de sista veckorna…