• 2020-12-18, 09:51
  • 1

Innehåller annonslänkar

Jag hade den här gosiga koftan igår och är typ nermailad på stories var den finns att köpa. Visst är den fin? Materialet är alpackablandning så den sticks inte. Jag har sällan koftor eller tröjor för jag gillar inte material som sticks. Men den här är skön. Inte så lång heller så den funkar under jackan utan att man svettas ihjäl.

Finns HÄR. 

Älskar färgen!

För ett tag sedan tipsade jag om vackra kashmirsjalar från Nepal, ni var många som beställde och är så nöjda, jag har kollat om vi kan få loss en rabattkod igen och det fick vi!

Jag har en i leopard och en i beige, kashmir materialet är ljuvligt att ha mot halsen och ansiktet. De har 10% rabatt hela december men med koden Johannajul så får du 5% extra. Totalt 15% rabatt! Mysig present till dig själv eller till någon du tycker om. (Snabba leveranser)

HÄR har du alla vackra halsdukar.

Kommentarer

Lena M 4 månader sen

Så galet snygg är du fina människa! Det lyser om dig och du utstrålar en lyster! Jag hoppas att du nu mår bra efter covid, och kan fira en mysig jul med dina nära och kära.
Kram och tack för all inspiration

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…

Hej från sjukhussängen på Calanderska! Idag har jag opererats och just nu känns det som om jag blivit överkörd av en ångvält. Det har varit ett tufft år och de sista veckorna…

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…

Hej från sjukhussängen på Calanderska! Idag har jag opererats och just nu känns det som om jag blivit överkörd av en ångvält. Det har varit ett tufft år och de sista veckorna…