• 2020-12-19, 18:06
  • 4

Vilken dag! Så kom äntligen det där vädret vi väntat och längtat efter hela december. Strålande sol och klarblå himmel. Jag, Janne och Marilyn packade ryggsäcken med korv och fika, åkte upp till Billingen och åkte skridskor i detta magiska väder. (L-M jobbade tyvärr)

Så underbart att få snöra på sig skridskor och ge sig ut i solen och ut på isen. Janne kör dock hockey ofta, bästa han vet både att spela och följa SHL. Fröluuundaaaa!

Sedan tog vi på skor och gick en runda på berget, jag hade med korv som vi grillade och saffransbullar med kaffe. Vilken dag. Magi! Som om vi bott i en mörk grotta en månad.

Runt om sjön uppe på Billingen här i Skövde finns det många små stugor och grillplatser. Vi har grillat korv flera gånger under hösten, det är verkligen underbart. Jag såg många familjer med äldre som var med, perfekt att träffas utomhus om ni har äldre och ni inte har antikroppar. Alla kan vara med, mysigt att vara ute och samtidigt få både motion och frisk luft.

Och idag- SOL!

Tack för en underbar dag, så härligt för kropp och själ att vara utomhus i detta väder. Nu ser jag fram emot lite snö, tänk om det kan snöa på julafton, som det ser ut just nu så ska det tydligen komma snö. Hoppas!

I mellandagarna ska vi åka till Sälen och där är det massor med snö så det blir mysigt. Skulle varit i alperna nu men kommer åka dit i januari när det öppnar upp istället.

Nu blir det middag, toast skagen åt vi till förrätt igår, hade massor över så det gör ju inget att köra det idag igen. Hade oxfile och potatisbakelser till varmrätt men idag blir det kyckling. Och desserten… Den ska jag visa er på stories ikväll. Bland det godaste jag vet. Ska filma ;-)

Ha en ljuvlig lördagkväll, hoppas ni alla fått lite sol i ansiktet idag.

2020-12-19 Johanna Toftby

Kommentarer

Pillan 3 månader sen

Hej Johanna!
Gillar din blogg och tycker du har en bra blandning av allt. Bra med mycket bilder o förklaringar vid alla goda recept !

Vet att du har antikroppar men måste ändå fråga hur du tänker kring resa till fjällen o till alperna ?
Alla ( även vi med antikroppar , jag var sjuk i höstas ) ska följa råden o undvika att resa mm.
Vi hade en resa inbokad till fjällen nu i januari men väljer att boka av .
Känns verkligen som vi alla måste tänka på att följa restriktionerna så vi kan börja resa o leva som vanligt så snart som möjligt .
Ha en riktigt God Jul!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 månader sen

Hej!
Tack snälla ☺️

Jag ska göra ett jobb och nu kan jag inte ställa in mer.
Valde ställa in tre resor som är mina jobb under hösten. Tyvärr.

Och nu när vi dessutom har antikroppar så kommer jag absolut göra jobbet. Vi ”får ju jobba” till skillnad mot vissa andra drabbade branscher som inte får spela osv om man är artist.

Ser verkligen fram emot Sälen och kommer berätta hur allt funkar där uppe. Många som har sina stugor där och ska vara där.
Många som reser privat, tack och lov eftersom många företag snart annars kommer
gå i konkurs och fler kommer bli arbetslösa.

Barbro 3 månader sen

Vilka underbara bilder och man blir ju så glad att se solen igen.
Kram på er och ha en bra söndag.

Frida 3 månader sen

Fina du ❤️
Hur blev de med tips på brun utan sol? :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Igår var min fina vän Helen´ här på lite plock och vi delade på en god flaska champagne. Så härligt att bara sitta och prata om livet, tänk att vi har varit…

Igår var min fina vän Helen´ här på lite plock och vi delade på en god flaska champagne. Så härligt att bara sitta och prata om livet, tänk att vi har varit…

Beige, beige, beige. Jag älskar beige! Kanske märks? Älskar jordnära färger och tröttnar aldrig. Här har ni dressen jag hade i helgen ni frågade efter på stories. Skulle inte kalla den mysdress…