ANNONS
Integritet på Tailsweep

Smördegssnittar till nyår

/


Nu är det inte långt kvar till att fira in det nya året, 2021 är så välkommet! Håller ni på att förbereda nyårsafton? Oavsett om man är ett par personer eller med familjen är det kul att klä upp sig, få duka fint och spara inte på glittret bara för det blir mindre nyårsfirandet. Jag är övertygad att vi mår bättre av att få klä upp oss, få piffa sig lite extra.Letar ni efter tips på nyårssnittar och inte kommer på vad ni ska göra? Gör smördegssnittar med räkfyllning. Godaste som finns! Jag älskar smördeg, festligt och gott till bubblor.Har ni min bok Middag hos mig? Då har ni massor med tips på dukning och snittar, även recept på smördegssnittar med räkfyllning.
Har ni inte boken hittar ni smördegssnittar HÄR. 
Smördegen kan du göra i förväg, röran kan du också röra hop i tid. När du ska servera dem lägger du på röran precis innan så håller sig smördeg frasig.

0

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00