• 2021-01-05, 23:30
  • 17

Idag är det vår dag, tänk att det är sex år sedan vi sa ja till varandra i Sälen när vi förlovade oss 5/1 2015. Vi har varit ett par i nio år, jag kan inte fatta vart tiden tagit vägen. Nio år har gått så fort och idag har vi firat förlovningsdag med en långrunda i skogen och middag ikväll.

Bilden ovan är från 2012, shit vad unga vi var.

Janne tycker jag ska flytta ner nu till honom nu så vi kan göra ordning hans lägenhet ihop, det lutar nog åt det framöver det här året. Har vi klarat särbolivet i nio år ska vi nog klara många år till. Samtidigt är det som vi bor ihop i båda våra boenden efter så lång tid.

Jag älskar dig!

Den dagen vi förlovade oss var de stålande sol i ett magiskt vintrigt Sälen, det är därför vi älskar Sälen och Bügelhof så mycket, vi har fina minnen tillsammans.

Kalle och Ylva som driver Bügelhof gjorde vår dag, de överraskade med champagne på rummet och vi firade på after Ski på Sälenstugan, vilket kalas det blev!

Ikväll har vi firat i myskläder här hemma med tre-rätters, desserten orkade vi dock inte så den tar vi i morgon. Lisa-Marie var med på middagen och Marilyn var med kompisar på middag så hon kom lite senare. Älskar äta med tjejerna här hemma, älskar när alla är med! Det gör vi ofta med tjejerna och även Lisa-Maries kille är ofta med, så tacksam för att de gillar äta med oss. Vi kan sitta i timmar och prata om allt, roligt för Janne också när det inte bara är tjejer att prata med. He, he.

Jag gjorde toast skagen till förrätt, den godaste förrätten om jag får välja. Fläskfilégrytan med hasselbackspotatis jag tipsade om igår, lite champagne och ett glas Amarone till varmrätten.

Nu ska vi krypa i säng, jag har haft mycket i huvudet den här dagen för jag var på sjukhuset på förmiddagen på ett återbesök för mina besvär i livmodern, järnbrist osv. Det gick både bra och dåligt. Men berättar i morgon.

TACK för alla hälsningar på stories, det har varit rekordbesök där dessa dagar. Hjälp vad ni gillar alla bilder ni frågade efter, ni gillar även mer film så det kommer det mer av. Jag har lagt alla bilder på “höjdpunkter” på instagram om ni vill se allt.

God natt och kram på er alla

2021-01-05 Johanna Toftby

Kommentarer

Helene 2 veckor sen

Grattis till er ❤❤

Therése 2 veckor sen

Stort grattis till många lyckliga år tillsammans! :)

Anneli 2 veckor sen

Grattis fina du ❤️

Katja 2 veckor sen

Grattis till er! 💕

Barbro 2 veckor sen

Grattis💕💕
Ni är så fina ihop .Kram på er..❤

Jenny 2 veckor sen

Grattis❤️

Ewa-Marie 2 veckor sen

GRATTIS till Er Fina❤

AnnaE 2 veckor sen

Grattis till er ❤

Gisela 2 veckor sen

Grattis till er båda ❤️

Peter Gustafsson 2 veckor sen

Grattis till er. Vi har varit ihop i snart 5 år och förlovade oss på vår ett-årsdag. Kommer att fira i februari med restaurang besök. Vi hoppas kunna träffa er under året. Kram från mig och Anna-carin.

Eva 2 veckor sen

Grattis till er kärlek !
Har det hänt någonting med din mormors hus eller håller ni på med det?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 veckor sen

Tack!

Vi håller på 👌🏼 Men inget den familjen ska få läsa här. 😊

Linda B 2 veckor sen

Grattis!

Sanna 2 veckor sen

Grattis till er. Ni är så fina ihop.

Ulrika 2 veckor sen

Stort GRATTIS till er, länge leve kärleken!

Cilla 2 veckor sen

Stort grattis på förlovningsdagen! Sådan lycka och tacksamhet att ha någon att dela livet med❤️Underbart med vuxna barn som väljer att komma hem!

Sussie 2 veckor sen

Gratttis till ER och K.Ä.R.L.E.K.E.N💕

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg