• 2021-01-10, 21:30
  • 13

Hoppas ni haft en fin helg, i morgon börjar vardagen på riktigt efter alla helger. Julen ska ut och nu känns det på något sätt lite skönt med vardag igen. Men jag tycker alltid det är lite sorgligt att plocka ner alla stjärnor och julmys, det är ju så mysigt med alla ljus och fina stjärnor. Men allt har sin tid. Nu ser jag fram emot ännu mer vinter, skidåkning och hoppas snön får vara kvar.


Känner ni igen den här söta killen då? Igår hade vi en mysig eftermiddag med Jannes barnbarn Oliwer, nu är han drygt 1,5 år, tänk att han fyller 2 år den 4/6! Stora killen nu. Så härlig och charmig, vilken go ålder när de kan vara med mer och förstår precis allt, men kommunicerar på sitt sätt.

Jannes son Erik med Malin, så fin liten familj.

Stolt farfar! Han ler bara jag säger Oliwers namn och de är faktiskt lika, det är häftigt att se. Man ser likheten på ögonen.

Vi grillade korv och Oliwer åt två korvar, haha! Härligt när barnen äter och har bra aptit. Men visst är det godare att äta ute, så mysigt.

Faster Ida och här ger farfar ett jättepaket till Oliwer, har ni sett filmen jag lade ut på stories när Oliwer säger wooow, woow,  wooow flera gånger när han skulle öppna det stora paketet. Så gulligt! I paketet lågt det en blå snowracer.

Jag har lite som tradition att köpa mössor till Oliwer, jag älskar söta och praktiska mössor. Tyckte det var lika kul när tjejerna var små, det finns ju så mycket fint. Här har vi varit ute i flera timmar så Oliwer var nog sömnig och vill sova lite middag.

En stickad Canada Goose mössa men i år blev det en blå. Förra julen fick han denna röda med två små tofsar på, de är så gulliga och varma och goa. Exakt ett år sedan mellan bilderna.

Mysig eftermiddag, tänk när de kan komma ner och sova över hos oss i Göteborg, längtar.

Idag har vi hängt med den här lilla tjejen i flera timmar i skogen på Billingen, vilket vinterväder vi har här nu! Jag nyper mig nästan i armen, vilka dagar. Så mycket snö här! Ljuvligt för både kropp och själ.

Lucy är galen i snön och är med hur länge som helst, när hon var valp var det värre för de är så känsliga för kylan.
Nu är det Lucy som inte vill gå in och vi gick en mil idag, uppför och nerför och en härlig hike med ryggsäck och kaffe i termos.

Lucy flög upp på fällen när vi skulle fika, vi har flera hemma som hon ofta ligger på så det klart att hon ville få plats för det var ju hennes fäll vi hade med ut. ;)

Inget slår väl varmt kaffe eller varm choklad utomhus, en god ostmacka som matsäck och vi satt på fällen i skogen, helt tyst och så vackert.

Tacksam för en ljuvlig helg med fonduekväll med tjejerna, korvgrillning med Oliwer och en heldag i skogen med all snö med Lucy.

Nu taggar vi ny vecka! Kram på er alla.

2021-01-10 Johanna Toftby

Kommentarer

Carolina 1 månad sen

Hej!
Vart är den rosa skid-outfiten ifrån?

Carolina 1 månad sen

Hej! Vart är det rosa skid setet ifrån?
Tack!

Louise W 2 månader sen

Du är alltid så fräsch Johanna! Jag är sugen på att testa Dermaphen på Löfvingkliniken. Har du möjligtvis någon trevlig rabattkod på gång… ?
Kram

Ida 2 månader sen

Oj, vad mkt snö ni har 🙂.
Jag väntar med att plocka ner julen, tycker det är så mysigt med ljusstakar och stjärnor.
Var har du köpt din fina mössa ngnstans?

Sandra 2 månader sen

Mysigt! Vad är det för svarta byxor du har? Kikat lite på dina tidigare tips på utekläder, nu vill man vara ute! 🙂

Maria B 2 månader sen

Så mysigt m vinter & äntligen idag här i Falun vräker snön ner, haft en mysig uteförmiddag me mitt äldsta barnbarn som är 2.5 år..Ljuvligt att få tid me henne, hon är så rolig & klok, igår åkte de slalom m henne..
Åh jag va me & kikade, helt orter att hon åker, de började redan förra vintern m henne..
Så Farmor tog hand om lillasyster I vagnen medans de åkte lite…
Skönt m ute liv & ute träffar…
Är riktigt nyfiken på ditt nästa projekt, som du skrev på Instagram skulle avslöjas snart.. något i mig säger Let’s Dance…
Tack för du bjuder på positivitet , glada & härliga inlägg…
PS mysiga mössor

Elsa 2 månader sen

Tack för ett inspirerande inlägg.
Ja visst är det härliga dagar då solen kikar fram. Jag får bara känslan att jag måste ut på promenad. Vi bor alldeles nära älven här i norr så jag dras ofta ner dit till stranden på mina promenader. Och däremellan i skogen. Underbart!
Ps. Jag drömde om dig härom natten. Vi träffades på en restaurang och jag vågade mig fram till ditt bord. Det var så verkligt i drömmen och vi hade ett trevligt samtal.
Ha en fin fortsättning på vintern och Lycka till med allt vad du företar dig.

Sussie 2 månader sen

Åhhhh vad med snö ni har!!!
Vi har oxå lite snö, blir såååå sugen på att komma iväg till skogs och traska runt, men jag sitter hemma med opererad fot och får njuta av snön från fönstret.
Härligt att du bjuder på bilder så man får njuta av det. Man blir ju avis😉

Han har blivit stor kille, Oliwer! Mysigt med barnbarn förstår jag.
Man väntar hjärtligt på att barnen ska komma med nyheten att det väntas barn!!!
Kram Sussie

Anette 2 månader sen

Hej🤗Vart har du köpt de fina mössorna till Oliver ?🥰

Eva 2 månader sen

Ja så mysigt när solen tittar fram också! Gör så mycket för energin.

Så kul med annorlunda mössor. Måste tipsa dig om koladesign.se så härliga barnmössor även till vuxna.
Köper massa olika till mitt barnbarn.

Anita 2 månader sen

Ja det är hemskt att plocka ner julen speciellt i år tycker jag .När man inte har firat med alla som man brukar.
Vi har det så mörkt och trist i Skåne bara regnar hela tiden. Här är ingen snö som lyser upp.
Jag ska låta mitt sitta uppe denna vecka också. Granen står precis lika fin som när vi satte in den.

Svar på kommentaren:
Anna 2 månader sen

Jag behåller också mina julsaker ett tag till😊 Så mysigt.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Jag är nog alltid den som är sist att ta bort grejer, haha men idag åker granen ut. Men stjärnor och adventsljusstakar ska vara kvar en vecka till.
Även tomtarna tog jag bort idag, men så mysigt med allt ljus när det är så mörkt ute.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…