ANNONS

Vintermys med Oliwer

/


Hoppas ni haft en fin helg, i morgon börjar vardagen på riktigt efter alla helger. Julen ska ut och nu känns det på något sätt lite skönt med vardag igen. Men jag tycker alltid det är lite sorgligt att plocka ner alla stjärnor och julmys, det är ju så mysigt med alla ljus och fina stjärnor. Men allt har sin tid. Nu ser jag fram emot ännu mer vinter, skidåkning och hoppas snön får vara kvar.


Känner ni igen den här söta killen då? Igår hade vi en mysig eftermiddag med Jannes barnbarn Oliwer, nu är han drygt 1,5 år, tänk att han fyller 2 år den 4/6! Stora killen nu. Så härlig och charmig, vilken go ålder när de kan vara med mer och förstår precis allt, men kommunicerar på sitt sätt.Jannes son Erik med Malin, så fin liten familj.


Stolt farfar! Han ler bara jag säger Oliwers namn och de är faktiskt lika, det är häftigt att se. Man ser likheten på ögonen.Vi grillade korv och Oliwer åt två korvar, haha! Härligt när barnen äter och har bra aptit. Men visst är det godare att äta ute, så mysigt.Faster Ida och här ger farfar ett jättepaket till Oliwer, har ni sett filmen jag lade ut på stories när Oliwer säger wooow, woow,  wooow flera gånger när han skulle öppna det stora paketet. Så gulligt! I paketet lågt det en blå snowracer.Jag har lite som tradition att köpa mössor till Oliwer, jag älskar söta och praktiska mössor. Tyckte det var lika kul när tjejerna var små, det finns ju så mycket fint. Här har vi varit ute i flera timmar så Oliwer var nog sömnig och vill sova lite middag.


En stickad Canada Goose mössa men i år blev det en blå. Förra julen fick han denna röda med två små tofsar på, de är så gulliga och varma och goa. Exakt ett år sedan mellan bilderna.Mysig eftermiddag, tänk när de kan komma ner och sova över hos oss i Göteborg, längtar.


Idag har vi hängt med den här lilla tjejen i flera timmar i skogen på Billingen, vilket vinterväder vi har här nu! Jag nyper mig nästan i armen, vilka dagar. Så mycket snö här! Ljuvligt för både kropp och själ.Lucy är galen i snön och är med hur länge som helst, när hon var valp var det värre för de är så känsliga för kylan.
Nu är det Lucy som inte vill gå in och vi gick en mil idag, uppför och nerför och en härlig hike med ryggsäck och kaffe i termos.Lucy flög upp på fällen när vi skulle fika, vi har flera hemma som hon ofta ligger på så det klart att hon ville få plats för det var ju hennes fäll vi hade med ut. 😉
Inget slår väl varmt kaffe eller varm choklad utomhus, en god ostmacka som matsäck och vi satt på fällen i skogen, helt tyst och så vackert.Tacksam för en ljuvlig helg med fonduekväll med tjejerna, korvgrillning med Oliwer och en heldag i skogen med all snö med Lucy.


Nu taggar vi ny vecka! Kram på er alla.

13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00