ANNONS

Julen ska ut – men inte allt

/


Vilken dag! Men nu satte jag mig ner, det har gått i ett. Fem timmars bokföring i förmiddags och alltid lika skönt när papper och fakturor är klart. Det är mycket med företag som man inte alltid tänker på, har en bra revisor som tur är och jag deklarerar varje månad, det är skönt så har man mer koll.
Sedan har vi fått undan julen här hemma, eller inte allt men granen bland annat. Alltid lika frustrerande att ta tag i men i år var Janne snäll och sågade ner allt, det gick smidigt och sedan åkte vi till tippen med allt.
Hej då och tack för den här julen!


Lite tråkigt och sorgligt att ta ut julen, därför spar jag alla stjärnor och adventsljusstakar i fönstren en vecka till. Men tomtar och allt juligt kändes skönt att få undan. Jag har städat som en galning, behövde ingen träning idag, älskar att städa, gör ni det? Känns så skönt, man rör på sig, det är en härlig känsla att jobba med kroppen, skura och städa överallt. Känns som en lättnad efter.Så skönt att få damma av allt, bort med röda ljus och visst känns det luftigt när man får undan allt.
Nu är det bara stakarna och stjärnor kvar, även utebelysningen är kvar förstås, hoppas vi får njuta många veckor av snö och vinter. Hur gör ni med julen? Tar ut allt på en gång eller spar ni något?


I morgon börjar skolan för många och allt kickar igång, det kommer det även göra här inne. Jag är mer än redo för 2021! Om drygt en vecka kommer jag även berätta en sak jag planerat och jobbat med sedan 8 månader, det är ett fantastiskt projekt som jag ska dela med er och hoppas ni vill följa med på den här resan.


Nu ska jag dyka ner i soffan med Janne och Lucy, tjejerna har lagt sig för länge sedan då Marilyn börjar 06 och Lisa-Marie har haft en stor tenta idag.
God natt och god morgon!

15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00