• 2021-01-22, 13:42
  • 4

Fredag är här! Finns det någon bättre dag i veckan? Även när jag jobbade helger (gör ju det nu också dock) och hade lördag och söndag som jobbhelg så älskade jag fredagar. Det är något skönt i luften på något sätt. Man planerar helgmaten, kanske lite roliga aktiviteter med barnen, skön träning ska planeras in och fredagsmyset är ju de bästa!

Om ni är trötta på myskläder har jag tips på en vacker blus jag precis köpt. Alltså den är så fin. Lite blankt kraftigare material som faller snyggt. Gillar inte tunna blusar. Men här har du en pangsnygg festblus, snygg till raka svarta byxor, skinnleggings eller jeans.

Den finns HÄR. Missa inte sköna stretch byxor till, har två par! HÄR. Resår i midjan, haft dem så mycket! (Finns många storlekar, jag gick ner en storlek)

Blusen är något insvängd i midjan men inte tight. Massor med snygga sömmar som gör den feminin och romantisk. Exakt sånna kläder jag älskar. Tufft, romantiskt men gärna lite roliga detaljer. Inte statisk alls! Viktigt.

Fotade snabbt i morse när Janne redan hade burit ut allt i bilen, skulle han se mig i högklackat fota framför spegeln när vi hade bråttom skulle han blivit galen. Nu ser han det här dock vad jag pysslade med när han bar ner alla väskor ;)

Fläckig spegel och fläckigt golv men så är det även hos oss inlfluencers. Byxorna är normala i storlek och fina till blusar eller längre tröjor.

Stövletterna är Rizzo från NK.

Ha en mysig fredag så länge! Hamburgare med tips kommer, sitter i bilen och skriver allt nu.

2021-01-22 Johanna Toftby

Kommentarer

Sussie 1 månad sen

Hahaha jag kopierade rubbet!!!
Tack för tipset ;)

Eva 1 månad sen

Skönt att se fläckar på golv och spegel även hos er😂😘 har ett barnbarn som gått här och tallat på mina spegeldörrar ser jag nu när solen lyser in så blir nåt att ta tag i idag🙈
Tack för fina klädtips💞

Petronella 1 månad sen

Vilken storlek har du på den fina blusen?

Ulrika Hultberg 1 månad sen

Nu har jag beställt fest blusen . Den är jättefin.
Ha en trevlig helg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Igår var min fina vän Helen´ här på lite plock och vi delade på en god flaska champagne. Så härligt att bara sitta och prata om livet, tänk att vi har varit…

Beige, beige, beige. Jag älskar beige! Kanske märks? Älskar jordnära färger och tröttnar aldrig. Här har ni dressen jag hade i helgen ni frågade efter på stories. Skulle inte kalla den mysdress…

Igår var min fina vän Helen´ här på lite plock och vi delade på en god flaska champagne. Så härligt att bara sitta och prata om livet, tänk att vi har varit…

Beige, beige, beige. Jag älskar beige! Kanske märks? Älskar jordnära färger och tröttnar aldrig. Här har ni dressen jag hade i helgen ni frågade efter på stories. Skulle inte kalla den mysdress…

Men alltså det här vädret kan man ju tjata om men det gör ju så mycket att det är ljusare ute. Vi får igen alla missade soltimmar i december med råge, haha.…