ANNONS
Integritet på Tailsweep

Lucy 5 år!

/


I fredags fyllde vår minsta lilla tjej fem år! Tänk att Lucy redan är fem år. Älsklingen! När vi var i Sälen så var hon hos Susanne och Håkan som är Lucys uppfödare, jag är så tacksam över att hon kan vara där när jag jobbar och är iväg längre perioder.
Nu är det inte alls lika ofta pga covid, dessutom pluggar Lisa-Marie hemma så Lucy kan oftast vara här, men ibland är det roligt för henne att leka med sin kullsyster och andra kompisar hos våra uppfödare så då bestämde vi att hon skulle åka dit när vi var borta. Hon älskar att komma dit och jag kan vara lugn.


Här är Lucy med sin kullsyster Bambi när de fyllde fem år! Susanne beställde sååå fina födelsedagskakor hos Dashing dogs, så gulligt. (Godis för hundar) Visst är det kul att det finns mer kul för våra pälsklingar.
De bryr sig så mycket om sina hundar, när jag köpte Lucy fick vi väldigt mycket hjälp. En seriös uppfödare har regelbunden kontakt med sina valpköpare. Ta reda på sånt innan och ta referenser. Jag var så tacksam för all hjälp kommer jag ihåg.


Susanne svarade på sms flera gånger om dagen, vi ringde och pratade varje dag första tiden. Det är väldigt roligt att vi har så fin kontakt efter fem år och att Lucy kan vara där ibland.
Bilden är från nyår, nu är det betydligt mer snö där 🙂


Idag har jag hämtat hem Lucy! Skulle egentligen hämtat henne igår, men det var verkligen kaos hos Ellos med allt kring skorna så Susanne sa att det är bättre jag kör idag. Så snällt.


Nyklippta tassar och öron, älskar det. Så fint när tassarna ser ut som en nallebjörn och inte massa päls som allt fastnar i. även korta runda öron istället för massa päls över öronen så de ser ut som rävar.


Hon somnade sittandes när jag körde iväg. Stolen har jag köpt från Dashing dogs, hon kommer upp rejält i den. Sitter fastspänd och stolen sitter fast med bälte. Godkänd bilstol. Hon kräks direkt om hon åker instängd i en bur, hon måste komma upp mer.


Sedan öppnade vi paket vi hade fått! Den söta kakan är också från Dahing dogs, visst är den gullig. Tusen tack!
(Ursäkta färgkvalitén, fel inställning på systemkameran tyvärr)
Självklart hade jag med en present till Håkan och Susanne, en låda med mellogodis! Nu börjar ju melodifestivalen till helgen så jag köpte lite gott bubbel, öl och snacks och lite smått och gott.
Så taggad jag är på mello nu, nu har vi lite kul att se fram emot varje lördag!
Nu ska jag nog stänga ner allt här och lägga mig tidigt. Det har varit galna men roliga dagar! Natten till skolreleasen drömde jag om skor hela natten. Bland annat att de tog slut på en gång, men Pernilla Wahlgren köpte alla och sedan sålde hon allt på torget i Skövde. Hur kan man drömma så galet, haha!Tack än en gång för alla fina kommentarer. Ni är bäst!

3
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00