ANNONS
Integritet på Tailsweep

Krämig lasagne

/


Vilken dag! Ni vet när allt börjar fel, sedan är det bara kaos hela dagen. Lucy väckte mig 08.20 och hade bråttom ut. Så länge brukar vi inte sova men över 8 timmar blev det och vi behövde nog sova ut. Jag flög upp, mitt i djupsömnen och i en knasig dröm. Jag minns mina drömmar varje natt, gör ni det? Så konstigt. Varför är det så olika?
Jag och Lucy flög upp iaf och jag kastade på mig det jag hittade, en jacka, skidbyxor och sedan ut. Några snickare gick förbi, log och sa god morgon. Jag log tillbaka, fattade inte riktigt vad de skrattade åt.
När Lucy hade kissat tre gånger stod jag och gäspade, drog mig i håret och bara ville gå in.
Då upptäckte jag vad jag hade i håret.


Jag hade inte ens fått av mig sovmasken på huvet och den här gick jag omkring med ute. Lisa-Marie skrattade så hon nästan kissade på sig när vi kom in.
Sover ni med sovmask? Jag älskar det! Sover SÅ mycket bättre. Även om det är mörk så blir det ett slags lugn. Testa om ni inte provat. Sedan gick dagen i ett. Så mycket strul, inte fått tag i folk och tekniska saker som inte fungerat. Men sen löste sig allt.
Janne kom upp och ska vara här hela helgen, det blir både utför och längd- och melodifestivalen. Om jag är taggad? ÄLSKAR mello! Så roligt. Har köpt glitterhattar, boa, drinkpinnar, tilltugg, konfetti, diadem med pom pom. Är redo!


Vi tog en långrunda i -13 och efteråt lagade jag lasagne. (Hade gjort köttfärsen innan)  Visst är det gott? Man kan ju inte inte tycka om det väl. Speciellt när det är kallt och man varit ute. Bästa som finns. Minst tre lager, krämig och en köttfärsås som kokat flera timmar.


Recept hur jag brukar göra hittar ni HÄR! Denna ska ni testa. Gör köttfärsen i tid så den får koka några timmar. Då blir den allra bäst. Servera lasagnen när den stått 30 min, då sätter den sig.

3
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00