• 2021-02-04, 21:30
  • 3

Vilken dag! Ni vet när allt börjar fel, sedan är det bara kaos hela dagen. Lucy väckte mig 08.20 och hade bråttom ut. Så länge brukar vi inte sova men över 8 timmar blev det och vi behövde nog sova ut. Jag flög upp, mitt i djupsömnen och i en knasig dröm. Jag minns mina drömmar varje natt, gör ni det? Så konstigt. Varför är det så olika?

Jag och Lucy flög upp iaf och jag kastade på mig det jag hittade, en jacka, skidbyxor och sedan ut. Några snickare gick förbi, log och sa god morgon. Jag log tillbaka, fattade inte riktigt vad de skrattade åt.
När Lucy hade kissat tre gånger stod jag och gäspade, drog mig i håret och bara ville gå in.

Då upptäckte jag vad jag hade i håret.

Jag hade inte ens fått av mig sovmasken på huvet och den här gick jag omkring med ute. Lisa-Marie skrattade så hon nästan kissade på sig när vi kom in.

Sover ni med sovmask? Jag älskar det! Sover SÅ mycket bättre. Även om det är mörk så blir det ett slags lugn. Testa om ni inte provat. Sedan gick dagen i ett. Så mycket strul, inte fått tag i folk och tekniska saker som inte fungerat. Men sen löste sig allt.

Janne kom upp och ska vara här hela helgen, det blir både utför och längd- och melodifestivalen. Om jag är taggad? ÄLSKAR mello! Så roligt. Har köpt glitterhattar, boa, drinkpinnar, tilltugg, konfetti, diadem med pom pom. Är redo!

Vi tog en långrunda i -13 och efteråt lagade jag lasagne. (Hade gjort köttfärsen innan)  Visst är det gott? Man kan ju inte inte tycka om det väl. Speciellt när det är kallt och man varit ute. Bästa som finns. Minst tre lager, krämig och en köttfärsås som kokat flera timmar.

Recept hur jag brukar göra hittar ni HÄR! Denna ska ni testa. Gör köttfärsen i tid så den får koka några timmar. Då blir den allra bäst. Servera lasagnen när den stått 30 min, då sätter den sig.

 

2021-02-04 Recept

Kommentarer

Åsa 4 veckor sen

Jag har sovmask men tycker det skavet lite av själva bandet. Din såg skön ut. Tipsa gärna på nån bra modell.

Sophie 4 veckor sen

Jag sover ofta med sovmask, gör att jag somnar in lättare. Sedan ljudbok i öronen, en hörlur i ena örat och sedan bettskenan på, sedan är man redo för sömn, haha :) Jag har några olika sorter, men tycker också de sitter lite hårt, så ibland trycker det lite mot ögonen. Tar också tacksamt emot info om sovmasken på din bild.

Lena 4 veckor sen

Lasagnen ser väldigt god ut, måste absolut lagas. Gillar också att sova med mask, var har du köpt din? Ser stor och bra ut, jag har bara hitta några som är lite mindre och sitter alldeles för hårt.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Igår var min fina vän Helen´ här på lite plock och vi delade på en god flaska champagne. Så härligt att bara sitta och prata om livet, tänk att vi har varit…

Beige, beige, beige. Jag älskar beige! Kanske märks? Älskar jordnära färger och tröttnar aldrig. Här har ni dressen jag hade i helgen ni frågade efter på stories. Skulle inte kalla den mysdress…

Men alltså det här vädret kan man ju tjata om men det gör ju så mycket att det är ljusare ute. Vi får igen alla missade soltimmar i december med råge, haha.…