ANNONS
Integritet på Tailsweep

Het kycklingwok

/


Har ni fått en bra start på veckan? Jag måste tipsa om den här kycklingwoken vi åt ikväll, har visat er innan men nu var det många på stories som ville ha receptet. Heta nudlar med kyckling är så gott när det är kallt ute, oftast brukar jag ha cashewnötter i men hade inte det hemma ikväll, det bästa med en wok är att man tar vad man har hemma.
Jag fick en så fin wokpanna av tjejerna i julklapp, åh den är så bra! Woken blev perfekt.


Eller så handlar ni ingredienser efter jobbet i morgon. Eller så gör ni som en läsare skrev häromdagen, hon skickar alltid en länk till receptet till sin man när hon läser mina inlägg här inne, haha! Perfekt ju.


Vilka dagar vi har nu! Vi har haft en underbar helg med skidåkning och korvgrillning på isen på Billingen, mellon på kvällen, klarblått, strålande solsken och så där krispigt vackert. Ska visa bilder i morgon. Ni ska även få tips på lite goda snittar om ni vill göra lite gott till Alla-hjärtans dag.

Lucy vill helst inte gå ut när det är så här kallt, tassarna kan dessutom krampa och förfrysa så hon trivs bäst på sin fäll på stolen bredvid mig och Janne när vi sitter och jobbar. Haha. Hon ska alltid sitta i samma höjd som vi gör.


HÄR har ni recept på kycklingwok! (hade även med minimajs men det står inte med i receptet, man kan ju ta vilka grönsaker man har hemma eller känner för)

1
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00