Juice med spenat, citron och passionsfrukt


Jag försöker ofta göra nyttiga juicer eller smoothies, det är varken krångligt eller svårt. Har ni inte testat den här gröna syrliga juicen borde ni prova. Äpple, färsk spenat, citron, ingefära och passionsfrukt. Så god!
Jag köper gärna passionsfrukt men det finns även fryst, smart att ha i frysen så går det snabbt att fixa av det du har hemma.Gjorde varsin till tjejerna och mig och Janne, men i receptet är det till två stora glas. Ca 2,5-3 dl till varje.


Solen skiner idag igen, även om det är iskallt ute så är det så vackert. Man kan inte säga det för många gånger va? Nu känns det som vi glömt mörka december och våren är framför oss. Hurra!


Idag blir det längdskidor, så glad att vi har fina spår här nu.


Köpte tulpaner på Blomsterhallen här i Skövde, det är ju verkligen skillnad på tulpaner och tulpaner. Sedan är jag inte inte alls duktig på att ta hand om dem, så störande med tulpaner som blir långa och tråkiga på en gång. Nu ställer jag ut dem i trappan upp på andra våning, där är kallare. Och inte så mycket vatten. Får se hur länge de står sig nu. Men dag fem och fortfarande fina.
Här kommer tips på grön passion!
4 dl osötad äppeljuice eller äppelmust
2 pressade citroner
2 stora nävar färsk spenat
1 apelsin, pressad eller med köttet
1 msk riven färsk ingefära
2 passionsfrukt, köttet eller fryst
1 avocado
(2 tsk kokosfett)
Gör så här: 
Pressa citron och apelsin, man kan ta med köttet. Skrapa ur passionsfrukter eller kör ett par frysta bitar. Riv ingefära och häll i , även kokosfett om du har hemma. Dela avocadon och lägg i.
Mixa några minuter på hög effekt så det blandas ordentligt. Vill du ha den extra kall så ställ den i kylen och mixa igen sen.1
2

Het kycklingwok


Har ni fått en bra start på veckan? Jag måste tipsa om den här kycklingwoken vi åt ikväll, har visat er innan men nu var det många på stories som ville ha receptet. Heta nudlar med kyckling är så gott när det är kallt ute, oftast brukar jag ha cashewnötter i men hade inte det hemma ikväll, det bästa med en wok är att man tar vad man har hemma.
Jag fick en så fin wokpanna av tjejerna i julklapp, åh den är så bra! Woken blev perfekt.


Eller så handlar ni ingredienser efter jobbet i morgon. Eller så gör ni som en läsare skrev häromdagen, hon skickar alltid en länk till receptet till sin man när hon läser mina inlägg här inne, haha! Perfekt ju.


Vilka dagar vi har nu! Vi har haft en underbar helg med skidåkning och korvgrillning på isen på Billingen, mellon på kvällen, klarblått, strålande solsken och så där krispigt vackert. Ska visa bilder i morgon. Ni ska även få tips på lite goda snittar om ni vill göra lite gott till Alla-hjärtans dag.

Lucy vill helst inte gå ut när det är så här kallt, tassarna kan dessutom krampa och förfrysa så hon trivs bäst på sin fäll på stolen bredvid mig och Janne när vi sitter och jobbar. Haha. Hon ska alltid sitta i samma höjd som vi gör.


HÄR har ni recept på kycklingwok! (hade även med minimajs men det står inte med i receptet, man kan ju ta vilka grönsaker man har hemma eller känner för)

1
0

Vigselringar från Vanbruun


Alla hjärtans dag nästa helg, funderar du på att överraska din käresta med något extra fint? Eller kanske till och med ställa den där magiska frågan?
Här är ett meddelande till Janne. Och er andra också förstås 😉
Vanbruun har helt underbara förlovnings och vigselringar, jag har gjort en del research och Vanbruun har fantastiska betyg och omdömen. Har någon köpt sina förlovnings eller vigselringar där?


Vilka ringar! Så mycket fina diamantringar, släta ringar. Vackra smycken. Dessutom många som designar egna ringar så man får en helt unik ring. Du hittar hemsidan HÄR.  (De har inte bara ringar) Att designa sin egen ring känns kul, det är framförallt roligt att ha något som ingen annan har.När jag kikade runt på deras sajt så fanns det ett chattfönster som man kunde ställa frågor och man får snabbt svar. De kan alltså hjälpa er dagligen mellan 8-21 året runt.
Det bästa är att man kan låna hem ringar och det har jag gjort nu! Tänkte jag kunde förbereda lite så Janne inte behöver vara orolig att något blir fel. Hehe.


Man kan alltså låna hem attrappringar utan kostnad i tre dagar, sedan enkelt returnera i en returpåse man får med. De erbjuder även fri storleksjustering och 90 dagar returrätt. Vill du se hur era ringar matchar är det perfekt att låna hem.
Att välja ring kan ta tid och jag har sett att Vanbruun är mycket duktiga på diamanter. Det är ju en hel vetenskap, men man får så fin hjälp! Jag har redan ställt massor med frågor.


Vad gillar ni för typ av ring? Fyrkantig diamant, rund? Eller slät? Hur gjorde ni när ni valde vigselringar?


HÄR hittar ni alla vackra smycken på Vanbruuns hemsida.

36
0