ANNONS
Integritet på Tailsweep

Juice med spenat, citron och passionsfrukt

/


Jag försöker ofta göra nyttiga juicer eller smoothies, det är varken krångligt eller svårt. Har ni inte testat den här gröna syrliga juicen borde ni prova. Äpple, färsk spenat, citron, ingefära och passionsfrukt. Så god!
Jag köper gärna passionsfrukt men det finns även fryst, smart att ha i frysen så går det snabbt att fixa av det du har hemma.Gjorde varsin till tjejerna och mig och Janne, men i receptet är det till två stora glas. Ca 2,5-3 dl till varje.


Solen skiner idag igen, även om det är iskallt ute så är det så vackert. Man kan inte säga det för många gånger va? Nu känns det som vi glömt mörka december och våren är framför oss. Hurra!


Idag blir det längdskidor, så glad att vi har fina spår här nu.


Köpte tulpaner på Blomsterhallen här i Skövde, det är ju verkligen skillnad på tulpaner och tulpaner. Sedan är jag inte inte alls duktig på att ta hand om dem, så störande med tulpaner som blir långa och tråkiga på en gång. Nu ställer jag ut dem i trappan upp på andra våning, där är kallare. Och inte så mycket vatten. Får se hur länge de står sig nu. Men dag fem och fortfarande fina.
Här kommer tips på grön passion!
4 dl osötad äppeljuice eller äppelmust
2 pressade citroner
2 stora nävar färsk spenat
1 apelsin, pressad eller med köttet
1 msk riven färsk ingefära
2 passionsfrukt, köttet eller fryst
1 avocado
(2 tsk kokosfett)
Gör så här: 
Pressa citron och apelsin, man kan ta med köttet. Skrapa ur passionsfrukter eller kör ett par frysta bitar. Riv ingefära och häll i , även kokosfett om du har hemma. Dela avocadon och lägg i.
Mixa några minuter på hög effekt så det blandas ordentligt. Vill du ha den extra kall så ställ den i kylen och mixa igen sen.1
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00