• 2021-02-14, 20:57
  • 4

Happy Valentines day! Jag hoppas ni har en mysig kväll och haft en fin dag. Kärlek behöver vi alla dagar men det är mysigt tycker jag att uppmärksamma en egen dag lite extra.

Vi har varit i Göteborg i helgen och haft en rolig helg med vänner, njutit av det vackra vädret och ätit så god mat. (Ska visa er bilder och tipsa) Nu är vi tillbaka i Skövde och ska köra längdskidor i morgon, vi har helt annat väder här uppe än Göteborg så vi passar på att köra både utför och längd nu så mycket vi kan här uppe.

Tänk vad mycket sol vi fått under februari ändå!

Jag gjorde två kärlekskassar till tjejerna i fredags med lite smått och gott. Älsklingarna.

Köpte med bullar från Steinbrenner innan vi körde upp till Skövde i eftermiddag, deras vaniljbullar är så galet goda. Hade beställt små chokladaskar från Cecilia Nordström som vi smakade på. Har ni inte provat deras chokladpraliner måste ni göra det. Godaste pralinerna jag ätit.

Detta är “Swedish Fika”, gulliga praliner som smakar semla, princesstårta, kanelbulle, dammsugare.

Fick en underbar bukett blommor av Janne förut, han hade letat efter rosor som var slut överallt, men jag älskar tuplaner och denna var underbar!

Tack darling, jag älskar dig!

Nu laddar vi för en ny vecka, jag har en rolig nyhet jag ska berätta för er! Detta får ni inte missa.

Kram!

2021-02-14 Johanna Toftby

Kommentarer

Emma 2 veckor sen

Vad är det för märke på dina glasögon:)?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 veckor sen

Gucci

Kramar

Elisabeth Nilsson 2 veckor sen

Hej hej

Åhh vilket snyggt läppstift el glans du har på sista bilden, vad är det för märke och färg?
Vet du om Ellos kommer få in mer av skorna? har köpt dom svarta, dom var såå snygga och sköna, så jag vill även ha ett par vita :)

Hälsningar Bettan

Charlotte 2 veckor sen

Ja, i dessa mer eller mindre trista tider så uppskattar jag nog för första ggn ”alla ❤️-ans dag! Bor precis vid en blomsteraffär och drog lite på munnen när jag såg kön som ringlades utomhus där männen stod för att inhandla en bukett tulpaner till någon älskad person.

Inte ofta jag ser män i blomsteraffären😉

När jag var gift så tyckte min man att de var så pinsamt att stå i långa köer på självaste ”dagen” så han brukade köpa någon dag innan pga att han inte gillade den dagen direkt. Inte för att han var oromantisk, mer bara att han tyckte man ska visa sin kärlek när man minst anar det.

Själv bakade jag kärleksmums med rosa hjärtan på och fikade med döttrarna mina.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Igår var min fina vän Helen´ här på lite plock och vi delade på en god flaska champagne. Så härligt att bara sitta och prata om livet, tänk att vi har varit…

Beige, beige, beige. Jag älskar beige! Kanske märks? Älskar jordnära färger och tröttnar aldrig. Här har ni dressen jag hade i helgen ni frågade efter på stories. Skulle inte kalla den mysdress…

Igår var min fina vän Helen´ här på lite plock och vi delade på en god flaska champagne. Så härligt att bara sitta och prata om livet, tänk att vi har varit…

Beige, beige, beige. Jag älskar beige! Kanske märks? Älskar jordnära färger och tröttnar aldrig. Här har ni dressen jag hade i helgen ni frågade efter på stories. Skulle inte kalla den mysdress…

Men alltså det här vädret kan man ju tjata om men det gör ju så mycket att det är ljusare ute. Vi får igen alla missade soltimmar i december med råge, haha.…