ANNONS

Vitaminer, kollagen och gofrukost

/


Citron och apelsin fick starta den här onsdagen, en stark ingefärsshot kickar igång morgonen!
Jag och Janne ska åka både utför och längd, tror det blir en tur till Falköping strax. Får passa på att köra så mycket skidor som möjligt nu om det kommer bli plus framöver.
Har tagit dagens vitaminer och ätit fullkornsgröt och ett ägg, står mig längre på den frukosten. Gillar ni gröt? Jag äter det i perioder, men det är både gott och mättande. (ger mig bra energi)


Vitaminer undrar ni ofta vad jag äter och det är en del, men märker så stor skillnad på hur jag mår när jag får i mig allt.


Jag äter järn förstås eftersom mitt järnvärde varit uselt och i botten, tre dubbelt med C-vitamin (man kissar ut om det är för mycket) B6, D-vitamin, Magnesium, Probiotika, rosenrot, hår och naglar tabletter, Zink, B12 (droppar)


Jag äter inte alla på en gång, vissa tar jag på morgonen, vissa på kvällen. Järnet ihop med C-vitamin och ingen kaffe eller mjölk till. Tar ofta järnet på tom mage men mår man illa kan man ta det med mat.


Äter inte lika mycket järn nu som när jag var dålig men alltid 35 mg per dag som en vitamin och Duroferon 100 mg var tredje dag ungefär. När jag hade järnbrist och lågt blodvärde åt jag minst 200mg Duroferon per dag. Ge inte upp, ni kan få upp era värden. Lågt järn är inte kul, har skrivit om det HÄR och HÄR om ni vill gå tillbaka. Listan på hemska biverkningar är lång tyvärr så gå och ta prov på ert järnvärde om ni mår dåligt.


Men äter även kollagen varje dag. Boosta din hy nu när vädret är så torrt! Vilken skillnad de blir. Dessutom har jag fått en ny kod! Skriv Johanna30 så får ni 30% rabatt! HÄR hittar ni detta grymma kollagen. (fri från gluten och laktos)
Så kul att ni är många som beställde detta i höstas, har era prenumerationer gått ut? Passa på med koden Johanna30 så ni inte missar 30% rabatt.


Jag äter Be Holo kollagen och det har även hjälpt mina fransar som var BEDRÖVLIGA efter 6 år fransförlängning. Aldrig mer fejkfransar och då gick jag till seriösa duktiga fransstylister, men det sliter enormt om man inte tar pauser och låter dina tunna fransar få vila.


Rågflingor med äppelmos (mindre socker) och kanel är ju så gott. Ägg, ingefärsshot och apelsiner och en shot kollagen.
Nu är jag redo för skidåkning!

11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00