• 2021-02-22, 10:37
  • 5

Ska ni ut och äta i Göteborg och letar efter en trevlig restaurang? Gå till Blackstone Steakhouse! De har fantastiska råvaror, vi har ätit både deras kött och fisk många gånger och blir alltid nöjda. Här är det riktigt bra service och Covid-19 säker restaurang med bra avstånd mellan borden.

Vi brukar oftast gå till den på Kungstorget men det finns även en mysig på Linnégatan som också är trevlig.

Förra helgen hade våra vänner Åse (56 kilo) och Daniel ett ärende i Göteborg och vi möttes upp för att äta ihop. Så kul att äntligen ses. Massor med skratt och energi!

Har ni varit på Blackstone? Man grillar sitt eget kött eller fisk (finns bra veganska rätter också) på lavastenar som är 400 grader och man kan välja mellan flera olika tillbehör och såser. Det är fantastiska råvaror.

Man steker alltså köttet hur man vill, när man får in köttet ser det ut som på bilderna, sedan skär jag bitar och lägger lite åt gången på den heta stenen. Blir otroligt gott och mysigt att sitta och greja med detta.

Vi började med en flaska bubbel och löjromstacos till starter, älskaaar löjromstacos!

Jag älskar restauranger som har mycket tillbehör att välja på så att man kan komponera sin egen rätt. Tips! Ta in sötpommes och gratäng, så galet gott. Man kan ju dela och ta lite av varje så får man prova flera tillbehör. Det finns massor med såser att välja på. Mina favoriter till är beasås, tryffelmajo, pepparcreme! Chimi churry är också god.

Tonfisken är också riktigt bra, äter ni inte kött finns det flera olika fiskrätter att välja på. Även goda pizzor! Har hämtat hem flera gånger. Nu blev vi så mätta och hann inte beställa in dessert, men deras chokladbomb ska ni testa om ni liksom jag älskar choklad.

Recept på kycklinggrytan vi åt igår kommer i nästa inlägg, ni var många på stories som vill ha tips. Nu ska vi ut och gå en långrunda i solen, vilket väder och vilken härlig vecka vi har framför oss. Vår i luften!

Kommentarer

Madde 2 månader sen

Såå bra mat. Åt där förra lördagen, men var på Linné för första gången. Brukar ta mixed seafood. Chokladbomben är ett måste 🥰

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Seafood är grymt! Men allt är gott där…

Ja, chokladbomben är magisk. Vet inte hur många ggr vi ätit den nu, haha!
Linne är mysigt!

Annika 2 månader sen

Otreeeeoligt dum fråga men, blir köttet mer genomstekt än vad vi ser på bild? Kommer absolut att testa stället nästa gång det kan bli en tripp till Götlaborg.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Man steker det alltså själv på lavasten, så får man det precis hur man vill :)
När man får in allt ser det ut så här. Jag brukar lyfta av hela köttet åt sidan och skär bitar och lägger på stenen allt eftersom.

Ja gå dit, riktigt bra!!

Marie Johansson 2 månader sen

Ser gott ut, men glöm bara inte att lägga ut receptet på desserten…med baileys :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg