Fredagsfeeling och vårklänning

Fredag och solen skiner! Vilka dagar vi har framför oss nu. Är ni laddade för helg? Det är jag! Ser fram emot helgerna mer än någonsin eftersom maten är typ det enda man har att planera och se fram emot. Förra lördagen körde vi stor skaldjursbuffé till Mellon, i morgon blir det tre-rätters. Och Pernilla Wahlgren och Per Andersson ska leda den fjärde delfinalen, så kul det ska bli!

Nu har jag precis kommit fram till Göteborg och vi ska ut och äta lite snart, vilka vårkänslor jag har idag alltså. Vilken skillnad med 10 plusgrader mot skidåkning för bara 1,5 vecka sedan.

Innan vi går ut ska jag tipsa er om en riktig karamell. Den här långa klänningen hade jag i blå förra året, den gick åt snabbt och ni var många som gillade den. Nu har den kommit in igen- i rosa, aprikos pastell!

Jag älskaaaaar den! Söt, somrig och underbar. Klicka HÄR så hittar ni den. Ingår en underklänning så den är inte genomskinlig.

Självklart med mina sneakers till, gillar att bryta av med sneakers till klänningar och dessutom väldigt praktiskt istället för klackar om man ska gå en bit.

Och vet ni mer! Snart, snart kommer det påfyllning av de vita och svarta igen! Yeah! Det är här inne på bloggen jag meddelar nyheter allra först så vill ni hinna beställa ett par så måste ni ha koll här inne.

Så glad för alla fina recensioner och att ni är så många som gillar skorna lika mycket som jag gör.

Idag har jag dock inte den söta klänningen men nästan 😉 det finns nämligen en söt blus i samma mönster! Så den haffade jag snabbt för den lär också ta slut.
Blusen hittar ni HÄR. Både klänning och blus är normal i storlek.

Det finns även en grön HÄR jag köpte också, båda är snygga och kunde inte bestämma mig. Tänk till vita jeans eller jeansshorts i vår.

(Ser att det ser ut som en fläck på ena underarmen men det är faktiskt en brännskada för 15 år sedan. Inte så trevligt,  jag fick kokande vatten från en vattenkokare men det gick ju bra.

Nu ska jag fixa mig lite så ska vi ut och äta, ha en riktigt skön fredagkväll!

Kram!