• 2021-02-28, 20:07
  • 3

Har ni haft en fin helg? Hoppas ni fått njuta av det fina vädret! Vilka vårkänslor det är i luften nu. 

Jag gör ett nytt roligt samarbete med Odd Molly igen och vill visa er mina favoriter som precis kommit in! Beiga klänningen i ljuvligt material är ju en dröm. Jag älskar beiga toner och kolla in den underbara koftan till, tänk att vi snart kan gå ute i lättare kläder, slippa alla tjocka jackor och vinterkläder.

Är ni sugna på lite vårshopping och gillar Odd Molly lika mycket som jag? Då har jag en rabattkod till er!

Toftby20 ger er 20% rabatt på allting vid ett köpt, rabatten gäller från idag 27/2 – 4 mars. Hemsidan har ni HÄR men jag har även lagt en direktlänk under varje plagg här i blogginlägget.

Här kommer mina favoriter men missa inte Odd Mollys nyheter på hemsidan.

Älskar den här beiga klänningen, snyggt med lyster i tyget. Och förstås mina sneakers till. Bästa jag vet att bryta av ett festligt plagg med sneakers. Klicka HÄR så hittar du klänningen. Även fint till byxor om man vill börja använda den redan nu men som tunika.

Koftan, älskar koftor som är lite längre för sitter man ute tex en sval kväll är den skön att svepa om sig, eller som jacka när det är varmare ute.

Denna finns HÄR.

Vita jeans var ju inte igår man hade, dessa är hög midja, skönt stretch. ta din vanliga storlek. De töjer sig något så gå inte upp. Dessa finns HÄR.  Uppdatering- på länken är det vita kortare jeans, jag återkommer med rätt länk till längre om ni vill ha dessa.)

Vardagsblusar eller toppar är perfekt att ha både till tex kavaj eller en kofta, denna med volang finns HÄR Finns fler färger.

Mysig klänning som man lika gärna kan ha som tunika, älskar alla detaljer hos Odd Molly. Blir glad av färg! Denna klänning/tunika hittar du HÄR.

Mer klänningar. Jag laddar inför vår med bara ben, men innan riktiga vårvärmen är här så kör jag jeans under.

Du hittar den grön/rosa klänningen HÄR.

Missa inte rabattkoden Toftby20 som ger 20% rabatt på allt vid ett köp, HÄR är Odd Mollys shop! Hoppas ni hittar något fint.

Nu ska vi kika på någon bra film, jag hoppas på en bra skräckis.

Kramar!

 

 

 

2021-02-28 Johanna Toftby

Kommentarer

Maria 2 månader sen

Hej Johanna! Var hittar jag dina glasögon?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 månader sen

Hos Wear Glas :)

Siw andersson 2 månader sen

Hej. Har filmtips till dig och Janne. Inse Vimse spindel för vuxna. En rolig film Ted 2. Måste titta på 1an först.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…